Dobrý dětský psycholog Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
30.10.15 13:57

@MilijonDolarBejby jsi ochotná to riskovat? Co na to říká jeho otec?

• Citovat
  • Upravit
30.10.15 14:04
@Lizzi píše:
@MilijonDolarBejby jsi ochotná to riskovat? Co na to říká jeho otec?

Co riskovat? Jeho otec tvrdí, ze mu urcite nikdo neublizuje, ze by to nedovolil. Aji bych mu věřila, ale on je chronický lhář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
30.10.15 14:24

@MilijonDolarBejby riskovat to, že ho bijí. Kdo je chronický lhář? syn nebo otec? to je těžká situace..

• Citovat
  • Upravit
30.10.15 15:58
@Lizzi píše:
@MilijonDolarBejby riskovat to, že ho bijí. Kdo je chronický lhář? syn nebo otec? to je těžká situace..

Otec. Malý nelze zatím :mrgreen: No jo riskovat… Ale já s tím nic neudělám. Je to otec a tečka. Navíc nemáme soudne ještě péči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.10.15 16:01
@MilijonDolarBejby píše:
Ahoj, ozivuji diskuzi. Mam syna 3,5 let a je trosku složitější povaha. Nicméně ted me trápí jedna věc… V lednu jsem i s dětmi odešla od manžela, který je hodně problémový. Nicméně deti jsou bez něj spokojené a kdyz si pro ně otec přijel, tak se starší syn (o kterém je tahle diskuze) hrozne moc těšil. Ve styku jde jim nikdy nebránila. Nicméně někdy v srpnu si otec nastehoval svoji milenku s nemanzelskym synem domů a můj syn si stěžuje, ze ho teta a ten její syn bije. Dnes to vyvrcholilo tak, ze si ma otec pro kluky přijet a syn tam jet nechce prave proto, ze ho bijou. Tak nevím, jestli syn kecá, nebo je to pravda

Jestli se chcete poradit s odborníkem, jak by jste to mohli rozkrýt, případně přijít na to co se opravdu děje, zkuste se obrátit na Spondeu - je to dětské krizové centrum, ale pomáhají i celým rodinám, jsou tam psychologové. Podívejte se na www stránky na sekci „Rodiče“ (http://www.spondea.cz/rodice/). Můžou myslím poradit i telefonem když nevíte, jak postupovat akutně.

V případě, že se nedomluvíte a chtěla by jste s chlapcem za psychologem, doporučuji v Dětské nemocnici Mgr. Šmídovou nebo Mgr. Soldána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.15 16:11
@kristeen píše:
Jestli se chcete poradit s odborníkem, jak by jste to mohli rozkrýt, případně přijít na to co se opravdu děje, zkuste se obrátit na Spondeu - je to dětské krizové centrum, ale pomáhají i celým rodinám, jsou tam psychologové. Podívejte se na www stránky na sekci „Rodiče“ (http://www.spondea.cz/rodice/). Můžou myslím poradit i telefonem když nevíte, jak postupovat akutně.V případě, že se nedomluvíte a chtěla by jste s chlapcem za psychologem, doporučuji v Dětské nemocnici Mgr. Šmídovou nebo Mgr. Soldána.

Moc dekuji. Do dětské jsem volala a potřebuju doporučení od doktorky a ta ma dnes školení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.10.15 16:48

@MilijonDolarBejby
Tak zkuste do 18 tu Spondeu telefonicky, třeba poradí. I s doporučením Vám v Dětské budou moci dát termín třeba až za měsíc - aspoň do té doby být trochu nasměrování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.15 17:22
@kristeen píše:
@MilijonDolarBejby
Tak zkuste do 18 tu Spondeu telefonicky, třeba poradí. I s doporučením Vám v Dětské budou moci dát termín třeba až za měsíc - aspoň do té doby být trochu nasměrování.

Dekuju. Tohle bude asi akutní problém :( syn ted telefonoval s otcem a kdyz se ho zeptal, jestli s nim pojede, tak řekl, ze ne a začal natahovat a mel slzy v očích. Masakr. Jsem z toho úplně hotová. Ted, kdyz malej ví, ze tam nemusí, tak je zase v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.15 17:57

Tak i tady maji plno… Mohou az v prosinci dat konzultaci. Ale po telefonu super, jen paní říkala, ze v tomhle případě musi syna vidět, což je jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.10.15 22:18

@MilijonDolarBejby
Ty termíny jsou opravdu dlouhé, bohužel ambulancí je málo. Každopádně se můžete zkusit domluvit na termín který Vám nabídnou nejdřív, zrušit to jde vždy. Ještě můžu doporučit Mgr. Böhmovou v Bílém domě, ale taky to bude termínově napjaté.

Napadá mě ještě, že můžete zkusit manželskou a rodinnou poradnu, myslím že by se problému mohli věnovat. Dobré zkušenosti mám s Mgr. Přenosilovou nebo Mgr. Kollárem na pracovišti na Buzkové.

Je dobře, že otec teď dal chlapci prostor říct si, co chce, jen vzhledem k jeho věku je s takovým rozhodováním třeba zacházet opatrně. Klidně může stát jen o setkání s tátou a ne s paní a klukem které (asi?) nemá v oblibě (jakkoliv to už je s bitím). Hlavně že pro tuto chvíli je v klidu. Držím palce ať je vše jasnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.15 23:04
@kristeen píše:
@MilijonDolarBejby
Ty termíny jsou opravdu dlouhé, bohužel ambulancí je málo. Každopádně se můžete zkusit domluvit na termín který Vám nabídnou nejdřív, zrušit to jde vždy. Ještě můžu doporučit Mgr. Böhmovou v Bílém domě, ale taky to bude termínově napjaté.

Napadá mě ještě, že můžete zkusit manželskou a rodinnou poradnu, myslím že by se problému mohli věnovat. Dobré zkušenosti mám s Mgr. Přenosilovou nebo Mgr. Kollárem na pracovišti na Buzkové.

Je dobře, že otec teď dal chlapci prostor říct si, co chce, jen vzhledem k jeho věku je s takovým rozhodováním třeba zacházet opatrně. Klidně může stát jen o setkání s tátou a ne s paní a klukem které (asi?) nemá v oblibě (jakkoliv to už je s bitím). Hlavně že pro tuto chvíli je v klidu. Držím palce ať je vše jasnější.

Moc dekuji. S otcem je v pohodě, i kdyz otec je jakýkoliv… I kdyz dělá potíže a hnusný, tak mu ve styku s dětmi nebráním ( v zájmu dětí) v pondělí vse obvolám. Ještě jednou strasne moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.17 19:49

Doporučte prosím.

Zdravím, zkusím oživit diskuzi… Neporadíte někdo dobrého dětského psychologa/psycholožku v Brně či okolí. Potřebovala bych poradit s výchovou sedmiletého dítěte. Asi lépe hrazené pojišťovnou. Děkuji předem.

• Citovat
  • Upravit
3739
16.12.17 19:57
@Anonymní píše:
Zdravím, zkusím oživit diskuzi… Neporadíte někdo dobrého dětského psychologa/psycholožku v Brně či okolí. Potřebovala bych poradit s výchovou sedmiletého dítěte. Asi lépe hrazené pojišťovnou. Děkuji předem.

Výborný je Tělupil či Vykypělová, ale bohužel za 500 na hodinu, ale fakt jou skvělí. Dělají v SOS vesničkách, tak mají bohaté zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.17 20:29
@Anonymní píše:
Nedoporučuji Švancarovou, i když její sezení proplácí pojišťovna. Výborná je Mgr. Aujezdská. Příjemná, poradí.
  • Citovat
  • Upravit
Ou
24138
16.12.17 23:42

Velmi dobrý tým je v Dětské nemocnici - mají normálně ambulance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty