Doma máme nadpřirozeno

8594
2.8.15 15:37

Tady si z tebe budou dělat akorát prdel… SZ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33155
2.8.15 15:40

Já Tě chápu, prožívám to několik desítek let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.8.15 15:41
@Verca1990 píše:
Necháváš to tak? Chtěla bych vědět kdo, proč, co.. :think:

napíši ti do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
2.8.15 15:46

Beze srandy, tohle prožívá kde kdo. Děje se to většinou ve starších barácích, kde už někdo umřel a žil tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
2.8.15 15:48

Dcera takhle vídala pána u vchodových dveří. Prý byl hodný a díval se na nás. Také to bylo okolo jejích 2-3 let. Nebála se ho. Úplně mě mrazilo, když tam stáhla a že ho pohladí a hladila vzduch před sebou. Nedávno mi zemřela babička a dcerka vždy říkala, že jedeme za babičkou a najednou jedeme za dědou. Jako by věděla, že babička tam už není. Neřekli jsme jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
2.8.15 15:50

Vůbec nezávidím, ja jsem posera a fakt z toho mám hrůzu ale věřím na to. V nějaké diskuzi se o tom píše, že je potřeba pokud se zase „zjeví“ ten duch tak důrazně a slušně požádat aby se už neukazoval a vysvětlit že se ho třeba dítě bojí a že to není příjemné. Někdo tu psal že to pomohlo.

Také jsem četla že když na danou osobu někdo moc myslí a stýská si tak ta osoba neodejde do nebe a zůstane tu uvězněna dokud nenajde nějakého převaděče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
2.8.15 15:57

@Verca1990 není to nic vyjmečnýho a není třeba se bát..z toho co píšeš je to zřejmě tvoje babička :think: a evidentně máte něco mezi sebou nedořešeno, když jde s tebou… je třeba ji jak se říká pustit (odpustit), aby mohla odejít…kdyžtak písni do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
2.8.15 16:02

@Verca1990 tak určitě někdo poradí :-) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.8.15 16:12

Zkus prohledat ducharskou tematiku.Ja jsem uplnou nahodou vyfotila 2 duchy stojici za synem. Podotykam, ze jsem vyfotila 5 fotek behem minuty byli pouze na jedne. fotku jsem posilala do Brna lidem co se tim zabivaji. Po hodinovem rozhovoru s jednim panem jsem nabyla dojmu, ze to neni ojedinele. Zabivaji se vsemi temito vecmi. Odvadeji tzv.na druhy breh. ptala jsem se i na cenu a opravdu to bylo cena cestaku plus drobny na „kafe“.asi za tyden jsem pana poznala v televizi na ct2 mel porad o duchach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.8.15 16:45

Já a tohle byla citlivější během těhu, pořád i když sem byla doma sama sem slyšela někoho mluvit ( bydlíme v prázdnym baráku takže sousedi to bejt nemohli :D ) ale nějak extra jsem to neřešila :) děti jsou na to citlivější, ale za chvíli ho to přejde taky známá to měla podobný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
2.8.15 16:52

Me zase dcera rika ze stoji v pokojicku pan a diva se na ni jak spi v postylce.pry je hodny a hlida ji.No nevim mrazi me z toho ale nevim jestli neco takoveho existuje. Tchyne zase bydli ve starym byvalym mlyne a tam to pry jede ve velkym.uz u nich byli i vymitaci.Je to deda jejiho pritele.Ona ho uz pry videla a jejiho pritele pry skrtil. Nevim ji zrovna moc neverim a me se tam jeste nic nestalo.Ani decka nic nerikaly kdyz tam jedem.taky nevim co by z tho ten duch mel skrtit svyho vnuka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
2.8.15 17:06

Tak z mých zkušeností jde spíš o zvuky jako padání neexistujícího skla a věcí na zem, dupot na půdě. Už jsem si na to docela zvykla a poslední roky to buď nevnímám nebo je klid. Padající sklo mi tu slyšela i tchýně a nic rozbitého nenašla. Když jsem sama doma, tak se pak samozřejmě bojím, i když dupání na půdě mají na svědomí kočky či kuna. Na jaře mě to kolikrát docela vystrašilo, ale podívat se samozřejmě nejdu. Sama jsem názoru, že se prostě lidi mají nechat v klidu odejít a ne na ně pořád myslet jako to dělá moje tchýně. Díky ní mám i dost nepříjemný zážitek a do dneška nevím, jestli se mi to zdálo nebo ne. Když jí umřel pes, tak jsem u ní krátce na to spala. Probudila jsem se s rukou z postele u postele pes a neuvěřitelně kňoural, tak jsem ho dá se říct celou noc posílala pryč, že už tam nemá být. Ráno jsem se probudila celá zlámaná jako bych opravdu nespala s dost divným pocitem. Rozhodně už to nechci nikdy zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.8.15 19:49

Naše malá když jí byl rok a půl tak taky ukazovala na židli a nebo do šatny a volala. Pán pán. Tak jsem jí pokaždé říkala tak si ho nevšímej. Já je nevidím ve dne ale v noci už od malička. Člověk si na to zvykne :)A taky se to za mnou táhne všude možně. Někde jsem četla že to je porucha spánku. Člověk se prý najednou vzbudí z toho nejhlubšího a má vidiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
2.8.15 20:58

Nejde mi vlozit odkaz ale zkus mrknout na Jaroslav Drabek-skupina eprv777 pusobili na me jako profici a hodne ochotny nadsenci :mavam: hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
2.8.15 22:43

@Verca1990 a co mela babicka s okem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie