Doma za 100% mzdy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A je to opravdu celých 100%? Mám za to, že dřív to bývalo asi jen 60% ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gagu89 a Tys někdy dostala hrubou mzdu? To ani nejde. Asi v tom počítáš i bonusy ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud je to fakt těch 100% tak hrubou dostane, ale samozřejmně osekanou o daně atd. Moc jsem tomu nerozumněl už v dotazu. Hrubá je 15, čistá je 10. Oboje jedno a to samé. Jestli si představuje že jí na účet přijde 15 tisíc hrubá mzda tak to fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to 100% mzdy. Jen narokova slozka. Ja mela ve smlouve 80 (pevnych)+40 (nenarokovych). Takze bych mela jen tech 80. Ale ja nakonec musela na neschopenku a ta me vysla urcite lip, nez 100% platu. Sice domaci vezeni, ale pri klidovem rezimu a zvraceni mi to nejak nevadilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvam se myslela jsem bonusy…ve smlouvě mám 10k mzdu +osobní ohodnocení 5k…
Ale když budu doma za 100% plati tak tím myslí bohužel jen těch 10k…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, nalezi ti nahrada mzdy ve vysi prumerneho vydelku. Takze je jedno, zda jde o narokovatelnou ci nenarokovatelnou slozku mzdy.
Jen teda dost pochybuju, ze mas ve smlouve uvedenou cistou mzdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@histep
A ten prumer se bere za jake obdobi?
Ja koukam, ze se fakt nevyplaci verit ucetnim
me rekla ze jen nenarokova slozka, jeslti to je nejaky prumer za posledni dobu, tak to by byla jina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano pracuji na plný úvazek
a jak to, že nemáš minimálním zdu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky zaměstnavatel pro me nemá práci a tak mě nechal doma…a já se bojím kolik dostanu plat…protože moje hrubá je kolem 15k…ale ve smlouvě mám že čistá mzda je 10k a pak osobní ohodnocení od zaměstnavatele a tato slozka je nenarokovatelna…
Ptám se budu dostávat jen těch 10k? Nebo mi dají celou částku 15k??