Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj synovi je 20 měsíců a vybirame mu postel do pokojiku, je akční při spani, hodně se převaluje. Bojim, se že bude padat, proto chci nizkou postel. Libi se mi domečkova, u kamaráda z ni byl nadšený. Zajímá mě kdo tu postel máte, zda tam kluci vydrzeli do5, 6 let nez bude novy pokojik pro školáka, zda třeba ve 4 letech uz nechtěli takovou postel. Na druhoi stranu si říkám, že se z ni ppzdeji da delat dobry bungr ![]()
Osobně bych moc nediskutovala s dítětem ve 4 letech zda takovou postel chce nebo nechce. Myslím že do 5-6ti v pohodě. Za mě i do 7mi v klidu. Dokud se tam vleze. Je to fajn ty domečkové postele.
Mame Kuru z ikea. Neni uplne domeckova, ale je nizka, oba moji kluci jsou cestujici. Ale jeden kdyz spadne, tak vyleze zpět a spi dal a druhy nepada. Zabranu ma jak kdy.
Ten vetsi uz ma kuru otocenou. Takze zvysenou postel.
A jeden cas na ni meli ty baldachyny. Takze to meli jako domecek.
A vyuzivaji to hojne jako prolézačky.
Co mi vadi je ta horni sprusle kdyz dite prenasim. Naopak zvysena varianta je akorat na vysku kdyz je treba kontrolovat kdyz je nemocny nebo neco
@Ornwen my to máme stejně
. Kura je pro super, kluci naštěstí moc nemocní nejsou (spíš dcerka). Mladší tam má pod tím ten domeček, na tu postel nedá dopustit.