Domečeková postel pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1542
28.2.22 07:53

Domečeková postel pro kluka

Ahoj synovi je 20 měsíců a vybirame mu postel do pokojiku, je akční při spani, hodně se převaluje. Bojim, se že bude padat, proto chci nizkou postel. Libi se mi domečkova, u kamaráda z ni byl nadšený. Zajímá mě kdo tu postel máte, zda tam kluci vydrzeli do5, 6 let nez bude novy pokojik pro školáka, zda třeba ve 4 letech uz nechtěli takovou postel. Na druhoi stranu si říkám, že se z ni ppzdeji da delat dobry bungr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
28.2.22 09:05

Osobně bych moc nediskutovala s dítětem ve 4 letech zda takovou postel chce nebo nechce. Myslím že do 5-6ti v pohodě. Za mě i do 7mi v klidu. Dokud se tam vleze. Je to fajn ty domečkové postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
28.2.22 15:37

Mame Kuru z ikea. Neni uplne domeckova, ale je nizka, oba moji kluci jsou cestujici. Ale jeden kdyz spadne, tak vyleze zpět a spi dal a druhy nepada. Zabranu ma jak kdy.
Ten vetsi uz ma kuru otocenou. Takze zvysenou postel.
A jeden cas na ni meli ty baldachyny. Takze to meli jako domecek.

A vyuzivaji to hojne jako prolézačky.

Co mi vadi je ta horni sprusle kdyz dite prenasim. Naopak zvysena varianta je akorat na vysku kdyz je treba kontrolovat kdyz je nemocny nebo neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
1.3.22 20:39

Děkuji za typ Kuru z Ikei neznam podivam se. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
6.3.22 07:40

@Ornwen my to máme stejně :mrgreen:. Kura je pro super, kluci naštěstí moc nemocní nejsou (spíš dcerka). Mladší tam má pod tím ten domeček, na tu postel nedá dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí