Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Raduš.ka44 Až od ledna 2016. My taky nemáme a to máme městský byt.
Tohle je tezky svara taky zil v byte kde byl 1 kotel pro celej barak a kdyz soused zatopil tak tam mel vedro k padnuti (kolem 30 stupnu) takze porad vetral kdezto ten soused mel kolem 23 stupnu takze topil furt ono ve starsich baracich se ta teplota udrzuje blbe a starsim lidem je casto zima vic nez mladsim takze topeni bych az tak nezazlivala…jinak mas dve moznosti bud si poridit meraky nebo se jako svara ostehovat…
Dik zauprimnostkazdy neni tak bohaty aby platil za cizi az se budu stehovat uz si to pohlidam nebudu nikomu delat vola myslim si ze kdyz platim najem a ne maly tak mam taky prava jen mi nejde na rozum ze jests v dnesni dobe neco takoveho existuje no uvidime az prijdou s vyuctovanim
Dokud nejsou měřáky, tak je domluva prd platná. Pán si může topit, jak chce.
Mimochodem, měřáky už jsou povinné.
Taky by mě zajímalo, jak to, že soused může jen podle sebe zapnout společný kotel?
@vokishka ale tak i kdyby to platilo AŽ od ledna, tak se to snad má instalovat před lednem, tudíž už by bylo vhodné instalaci zahájit. Zvláště před topnou sezónou a ne během ní…
@Nikki5 My ještě nemáme, je to městský byt. Ještě nebylo skončeno výběrové řízení ![]()
@vokishka však oni všude mají spoustu času a najednou zjistí, že se nestíhá a nakonec se všichni po*** ![]()
@Nikki5 Je to asi 7000 bytů, tak chci vidět, jak to stihnou. Prý nám to budou chodit montovat v době kolem Vánoc, to budou všichni nadšení. Zaměstancům už řekli, že nedostanou dovolenou, aby mohli všichni vyrazit do terénu montovat. My máme u topení stromeček, už je vidím, jak se tam za něj plíží.
@vokishka no vždyť to říkám, že se z toho potom všichni po***
mimochodem krásná představa s tím stromečkem
krom toho zaměstnanci beztak netouží po ničem lepším než strávit svátky prací
teď už mohou jen doufat, že dostanou příplatek, protože můj manžel bude v práci jak na štědrý den, tak na silvestra a u jejich firmy se na nějaké svátky nehraje ![]()
@Nikki5 ono to nebude přímo ve svátek. Ale vždy mají v podstatě celozávodní v tom období mezi. Letos mají smůlu. Ve svátek bych je do bytu ani nepustila. Stejně jezdíme pryč. Jinak dcera má brigádu v MC Donalds a brigádníci musí jít buď na Štědrý den nebo na Silvestra. Což mě teda úplně dostalo.
@vokishka tak to je taky docela mazec. Jsem ani netušila, že má MC Donalds otevřeno v takový dny ![]()
Zapnout kotel muze ma to na starosti my mamaradiatory vypnute a otevrena okna ti pred nami vetrali celou zimu nesel zavrit radiator domovnikovi se to nelibilo jsem zvedava kdy prilitne na nas neco mit s cizima lidma dohromady to je tedy mazec no uvidime az prijde vyuctovani
Tak jsme se prestehovali kvuli majitelce a zda se ze tento majitel je jeste horsi tri mesice resi opravy ktere tu byly pred nami a ted z nej vypadlo ze do bytu nehodla nic investovat a ze naopak ze po nas bude pozadovat abychom to investovali my napr linoleum atd pro penize si chodi kazdy mesic zavola a budte doma protoze on nema cas prece neni mozne aby jsme se porad stehovali nejsme nejmladsi nevime co s nim proste se nehne a bude vymyslet jak nas odrbat mate nekdo taky takove zkusenosti dik ![]()