Domluva se sousedy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65148
27.9.15 15:32

@Raduš.ka44 Až od ledna 2016. My taky nemáme a to máme městský byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
27.9.15 15:45

Tohle je tezky svara taky zil v byte kde byl 1 kotel pro celej barak a kdyz soused zatopil tak tam mel vedro k padnuti (kolem 30 stupnu) takze porad vetral kdezto ten soused mel kolem 23 stupnu takze topil furt ono ve starsich baracich se ta teplota udrzuje blbe a starsim lidem je casto zima vic nez mladsim takze topeni bych az tak nezazlivala…jinak mas dve moznosti bud si poridit meraky nebo se jako svara ostehovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.9.15 17:03

Dik zauprimnostkazdy neni tak bohaty aby platil za cizi az se budu stehovat uz si to pohlidam nebudu nikomu delat vola myslim si ze kdyz platim najem a ne maly tak mam taky prava jen mi nejde na rozum ze jests v dnesni dobe neco takoveho existuje no uvidime az prijdou s vyuctovanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
27.9.15 20:25

Dokud nejsou měřáky, tak je domluva prd platná. Pán si může topit, jak chce.

Mimochodem, měřáky už jsou povinné.

• Citovat
  • Upravit
Everyone
27.9.15 20:26

Taky by mě zajímalo, jak to, že soused může jen podle sebe zapnout společný kotel?

• Citovat
  • Upravit
65148
27.9.15 21:28

@Everyone až od ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.9.15 21:31

@vokishka ale tak i kdyby to platilo AŽ od ledna, tak se to snad má instalovat před lednem, tudíž už by bylo vhodné instalaci zahájit. Zvláště před topnou sezónou a ne během ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65148
27.9.15 21:54

@Nikki5 My ještě nemáme, je to městský byt. Ještě nebylo skončeno výběrové řízení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.9.15 21:56

@vokishka však oni všude mají spoustu času a najednou zjistí, že se nestíhá a nakonec se všichni po*** :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65148
27.9.15 22:01

@Nikki5 Je to asi 7000 bytů, tak chci vidět, jak to stihnou. Prý nám to budou chodit montovat v době kolem Vánoc, to budou všichni nadšení. Zaměstancům už řekli, že nedostanou dovolenou, aby mohli všichni vyrazit do terénu montovat. My máme u topení stromeček, už je vidím, jak se tam za něj plíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.9.15 22:07

@vokishka no vždyť to říkám, že se z toho potom všichni po*** :D mimochodem krásná představa s tím stromečkem :mrgreen: krom toho zaměstnanci beztak netouží po ničem lepším než strávit svátky prací :D teď už mohou jen doufat, že dostanou příplatek, protože můj manžel bude v práci jak na štědrý den, tak na silvestra a u jejich firmy se na nějaké svátky nehraje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65148
27.9.15 22:15

@Nikki5 ono to nebude přímo ve svátek. Ale vždy mají v podstatě celozávodní v tom období mezi. Letos mají smůlu. Ve svátek bych je do bytu ani nepustila. Stejně jezdíme pryč. Jinak dcera má brigádu v MC Donalds a brigádníci musí jít buď na Štědrý den nebo na Silvestra. Což mě teda úplně dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.9.15 22:29

@vokishka tak to je taky docela mazec. Jsem ani netušila, že má MC Donalds otevřeno v takový dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.9.15 09:18

Zapnout kotel muze ma to na starosti my mamaradiatory vypnute a otevrena okna ti pred nami vetrali celou zimu nesel zavrit radiator domovnikovi se to nelibilo jsem zvedava kdy prilitne na nas neco mit s cizima lidma dohromady to je tedy mazec no uvidime az prijde vyuctovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.2.16 12:14

Tak jsme se prestehovali kvuli majitelce a zda se ze tento majitel je jeste horsi tri mesice resi opravy ktere tu byly pred nami a ted z nej vypadlo ze do bytu nehodla nic investovat a ze naopak ze po nas bude pozadovat abychom to investovali my napr linoleum atd pro penize si chodi kazdy mesic zavola a budte doma protoze on nema cas prece neni mozne aby jsme se porad stehovali nejsme nejmladsi nevime co s nim proste se nehne a bude vymyslet jak nas odrbat mate nekdo taky takove zkusenosti dik :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný