Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
Byla jsem na 10 denním pracovním školením a v průběhu této doby mi domu došel doporučený dopis.
Jelikož mám aplikaci česká pošta a nic jsem nečekala zjistila jsem si, že dopis mi poslalo obvodní oddělení PČR Zlín.
Poslala jsem na poštu manžela, ať dopis vyzvedne a zjistí o co jde (v Zlíně jsem snad nikdy nebyla) nicméně, dopis mu nedali s tím, že je do vlastních rukou výhradně pouze mě.
Jenže jsem se včera vrátila šla ihned na poštu a řekli mi, že dopis se včera teda čtvrtek vrátil na tu pobočku do Zlína
No jak teď zjistím o co šlo??.
Z PČR mě nikdo telefonicky nekontaktoval přijde to znovu?
Mám se bát nějaké sankce za nevszvednuti zásilky v termínu?
@ivašot. píše: Více
Zlín město má čtyři pobočky obvodní oddělení PČR netuším, která konkrétně to je😂.
A opravdu nebudu volat na všechny a ptát se jestli mi náhodou neposlali nějaký dopis.
Nejjednodušší řešení je, zavolat na jedno to oddělení a poptat se. Třeba ti vysvětlí další postup. Nebo se můžeš dál bát, co to bylo. ![]()
@yse413 píše: Více
A jak to chceš jinak zjistit? To je problém na ty čtyři pobočky zavolat?
Tak 4 telefonáty to se fakt nedá ![]()
A ano, nepřevzetí dopisu může mít důsledky…
@arinecka píše: Více
a myslíš, že někdo, kdo ten hovor na pobočce PČR převezme, to bude zjišťovat?
To je strašné to obvolat, tak zavolám na jedno, vysvětlím situaci a zeptám se jak mám postupovat. Jedno zavolání tě nebude stát o nic víc času než doba založení diskuze.Teda vím jediný, že pokud bych prošvihla převzetí zásilky od PČR, tak strhám telefon a neptám se tady.
@stinga píše: Více
a proč by ne? to jsou pak přesně ty případy, kdy si dotyčný nepřebírá a policista pak vyrazí za ním osobně, ale i to bylo vlastně posledně špatně, že?
za zavolání fakt nic nedá, ale jestli se chce raději klepat doma, zakládat diskuze a čekat, proč ne, její volba…
@yse413 v poučení, které jsi našla ve schránce,
by mělo být číslo jednací.
NOo tak nevolej
ono to bude třeba pokuta… ale nevolej takové čtyři telefonáty to je náročné…
No ale jak jinak zjistíš co v tom dopise bylo? Třeba to byla výzva k pokutě apod. Jasně, pokud to nezaplatíš tak se to dozvíš skrz výzvu na exekuci no ![]()
Nechápu co ti dělá takový problem to odvolat. Anebo pokud nechceš tak neřeš jiné případné sankce ne?