Doporučte kuchyňský stůl

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
14.11.12 21:48

Hezky adell!! moc hezky, nieco take by sa mi pacilo, ale svetlejsie a postrovani v bile, nebo nejake vanilkove barve mooooc diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
14.11.12 21:54

@adell tenhle mame taky. vlastne mame z toho cely obyvak aby to ladilo. :mavam: pekne bile polstroane zidle maji v Ikei, kupovali sme je pro tchynku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
14.11.12 21:57

U nas ;-) vlastne sme nekoupili jen tu lavici a zrcadlo, neni to kam dat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
14.11.12 22:22

@masinka9 super! taky jsme to chtěli koupit i do obýváku, ale nakonec jsme si vybrali také z masivního dřeva, ale trochu jiný typ. fotit to nebudu, náš obývák vypadá jako třída v dětské školce :D vévodí mu plastový domek a kupa hraček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
15.11.12 09:20

Holky diky!! mate to krasny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
15.11.12 09:28

Diky :oops: tak at se vam to taky podari vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
15.11.12 17:17

Přidám se se svým dotazem. Nechávali jste si některá dělat stůl od truhláře stejný, jako máte pracovní desku v kuchyni? Na kolik vás cca vyšel? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.11.12 07:49

My si necháváme ted dělat z masivu (jasan) rozměr 190×90 plus k tomu takovou tu klasickou lavici bez opěrátka a bavili jsme se o ceně kolem 18000. namoří nám ho do barvy jako máme trámy. Jsou to truhláři, co nám dělali kompletně vybavení do podkroví, takže jsem s jejich prací spokojená. Normálně jsem si vybrala obrázek z katalogu Bruckel(Plzen) a oni řekli, že není problém. Do budoucna, až zas našetříme, tak nám udělají ten samej, akorát že konferenční :D Akorát nevím kde seženu židličky, protože mi řekli, že by byly neskutečně drahý kdyby mi je dělali oni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný