Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezky adell!! moc hezky, nieco take by sa mi pacilo, ale svetlejsie a postrovani v bile, nebo nejake vanilkove barve mooooc diky ![]()
@adell tenhle mame taky. vlastne mame z toho cely obyvak aby to ladilo.
pekne bile polstroane zidle maji v Ikei, kupovali sme je pro tchynku.
U nas
vlastne sme nekoupili jen tu lavici a zrcadlo, neni to kam dat ![]()
@masinka9 super! taky jsme to chtěli koupit i do obýváku, ale nakonec jsme si vybrali také z masivního dřeva, ale trochu jiný typ. fotit to nebudu, náš obývák vypadá jako třída v dětské školce
vévodí mu plastový domek a kupa hraček…
Přidám se se svým dotazem. Nechávali jste si některá dělat stůl od truhláře stejný, jako máte pracovní desku v kuchyni? Na kolik vás cca vyšel? Díky
My si necháváme ted dělat z masivu (jasan) rozměr 190×90 plus k tomu takovou tu klasickou lavici bez opěrátka a bavili jsme se o ceně kolem 18000. namoří nám ho do barvy jako máme trámy. Jsou to truhláři, co nám dělali kompletně vybavení do podkroví, takže jsem s jejich prací spokojená. Normálně jsem si vybrala obrázek z katalogu Bruckel(Plzen) a oni řekli, že není problém. Do budoucna, až zas našetříme, tak nám udělají ten samej, akorát že konferenční
Akorát nevím kde seženu židličky, protože mi řekli, že by byly neskutečně drahý kdyby mi je dělali oni