Doporučte prosím CAR v Praze

Anonymní
24.7.22 12:43

Doporučte prosím CAR v Praze

Ahoj, chystáme se do CAR. Chceme zvolit Prahu, je tu velký výběr. Prosím o doporučení - ze zkušenosti. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
24.7.22 13:22

Ahoj, po našich zkušenostech jen PFC. Byli jsme v Gennetu (děsný děsný děsný), CUBe, Pronatal, je do úplně soukromé a za mě tedy PFC. Přeji hodně zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
24.7.22 15:01

Máme dvě děti z Pronatalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
24.7.22 18:48

My jsme chodili do Gennetu na porici a super, mame „od nich“ dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.11.22 10:53

Já byla spokojená v Pronatalu na P 4, mám holčičku na první pokus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.11.22 12:24

@Ťarbík01 zdravím, mohu se zeptat na bližší zkušenost s PFC? Také zrovna vybíráme kliniku a PFC je jedna z těch co mám ve výběru. Před roky jsme byli na pár konzultacích a testech v Pronatalu. Ale narazila jsem teď na docela dost negativních recenzí, tak se mi tam zpět nechce. Máte případně zkušenost i s nějakým konkrétním doktorem? Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
7.11.22 16:17

@janie-s napíši večer. Až budu mít na to klid. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.22 20:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.22 20:56

Dobrý večer, ráda bych se přidala do diskuze. Také aktuálně vybírám vhodné CAR v Praze a a zajímala by mě vaše osobní zkušenost 🙏 Mám na prvním místě Gennet, ale zaskočila mě předešlá reakce, že špatné. Další, které mám ve výběru jsou Pronatal nebo Iscare. Moc děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.22 20:57

Dobrý večer, ráda bych se přidala do diskuze. Také aktuálně vybírám vhodné CAR v Praze a a zajímala by mě vaše osobní zkušenost 🙏 Mám na prvním místě Gennet, ale zaskočila mě předešlá reakce, že špatné. Další, které mám ve výběru jsou Pronatal nebo Iscare. Moc děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.22 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
11.11.22 20:48

@Lucinda35 Dobrý večer, ani do jednoho bych nešla. A už vůbec ne do Gennetu. :roll: Zažili jsme tam tolik chyb, ze děsný. I naši stížnost smetli že stolu. Tam jsme strávili 2 roky a děs děs děs. I kdyby to tam vyšlo, tak bych je nechvalila.
Neposlouchali vůbec co říkáme atd.
Taky to tak vypadalo. Vyhozené pokusy. :cert: V PFC jedno ivf. ET nevyšel. U ketu jsme dávali 2 embrya a doma mi už spí dvě 18 mesicni miminka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
11.11.22 20:53

@janie-s moje lékařka v PFC stále pracuje, ale nové pacienty už nenabira. Bohužel.
Takže lékaře neporadím. :nevim: Bohužel. No a jediné co je u nich teď negativní, tak že se tam čeká. Jakože třeba jste objednaná na 10 a jdete na řadu třeba v 10:30 nebo 11. Ale to je info od kamarádky, co tam byla. Ale ta šla k lékařce, co jsem chodila já, jelikož byla její klientka předtím než přestala brát.
Ale za mě super. Netahaji z lidí peníze. A doopravdy se snaží pomoci. Jejich výsledky mluví za vše. A je to ve spolupráci lékařů a laborky. To se všude v carexh nevidí. Lékař nekomunikuje pořádně s laborkou a to je problém. Zažila jsem to v XX carech.
Dovolím si tvrdit, že jsme s manželem prošli hodně caru. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.11.22 21:35

@Ťarbík01 děkuju za info. Čekáme 6let na miminko, tak půl hodiny nebo hodina v čekárně nás asi neodradí 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.11.22 22:44

@Ťarbík01
Moc děkuji za informace, ještě to tedy nejspíš zvážím :think:
A hlavně moc gratuluji k dvojčatům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.