Doporučte vysavač do 3000,-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
abver
2.7.16 17:06

@Martinik my jsme pořídili eta manoa 1501, stál do 3000,–, vysává super(máme plovoučky), má fajn nástavec, kterým by jistě i lino šlo pěkně. Na nižší tah vysávám pěnové puzzle, které máme také místo koberečku, nevytahuje je. Má dlouhou šňůru, což je pro mě velké plus. Vždy jsme měli etu a zůstali u ní a jsem spokojená. I provedení je pěkné. Také vysávám denně.

• Citovat
  • Upravit
2249
2.7.16 17:27

@abver tak jsi nakonec zůstala u Ety? Díky za tip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abver
2.7.16 17:33

@Martinik ano, zůstali jsme věrní a jsem ráda… Tak ať se ti zadaří zbavit staronového ;) a další splní očekávání :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2249
4.7.16 20:11

@blabla123 tak vysavač mi opravdu vzali zpátky :D Dokonce ani nekoukli, jestli jim to vracím všechno, a to jsem ho tak vyčistila :zed: :mrgreen: Nevěděla jsem, že můžu vrátit věc, kterou jsem používala :nevim: Ale jedině dobře, hned jsem objednala novej a zítra můžu zas vesele luxovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.7.16 20:17
@Martinik píše:
@blabla123 tak vysavač mi opravdu vzali zpátky :D Dokonce ani nekoukli, jestli jim to vracím všechno, a to jsem ho tak vyčistila :zed: :mrgreen: Nevěděla jsem, že můžu vrátit věc, kterou jsem používala :nevim: Ale jedině dobře, hned jsem objednala novej a zítra můžu zas vesele luxovat :dance:

Tak to je super :-).

• Citovat
  • Upravit
blabla123
4.7.16 20:19

@Martinik Též bych nyní potřebovala vrátit používané zboží. Ale je to sportisimo. :(

• Citovat
  • Upravit
85355
4.7.16 20:25

@Martinik to jsi ho kupovala pres internet, ne? Tam je ze zakona moznost vratit zbozi bez udani duvodu do 14 dnu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.7.16 20:37

@blumen ano, když jsem četla podmínky, taky mě zaujalo, že vrácené zboží může být použité. Luxovala jsem asi čtyřikrát nebo pětkrát, ale nějaký šrám samozřejmě zůstal :nevim: No, nezkoumám, co s tím dělají, jsem šťastná jak blecha, že jsem se toho krámu zbavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí