Doporučte vysavač do 3000,-
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Martinik ano, zůstali jsme věrní a jsem ráda… Tak ať se ti zadaří zbavit staronového
a další splní očekávání ![]()
- Citovat
- Upravit
@blabla123 tak vysavač mi opravdu vzali zpátky
Dokonce ani nekoukli, jestli jim to vracím všechno, a to jsem ho tak vyčistila
Nevěděla jsem, že můžu vrátit věc, kterou jsem používala
Ale jedině dobře, hned jsem objednala novej a zítra můžu zas vesele luxovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinik píše:
@blabla123 tak vysavač mi opravdu vzali zpátkyDokonce ani nekoukli, jestli jim to vracím všechno, a to jsem ho tak vyčistila
![]()
Nevěděla jsem, že můžu vrátit věc, kterou jsem používala
Ale jedině dobře, hned jsem objednala novej a zítra můžu zas vesele luxovat
Tak to je super
.
- Citovat
- Upravit
@Martinik Též bych nyní potřebovala vrátit používané zboží. Ale je to sportisimo. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Martinik to jsi ho kupovala pres internet, ne? Tam je ze zakona moznost vratit zbozi bez udani duvodu do 14 dnu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen ano, když jsem četla podmínky, taky mě zaujalo, že vrácené zboží může být použité. Luxovala jsem asi čtyřikrát nebo pětkrát, ale nějaký šrám samozřejmě zůstal
No, nezkoumám, co s tím dělají, jsem šťastná jak blecha, že jsem se toho krámu zbavila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinik my jsme pořídili eta manoa 1501, stál do 3000,–, vysává super(máme plovoučky), má fajn nástavec, kterým by jistě i lino šlo pěkně. Na nižší tah vysávám pěnové puzzle, které máme také místo koberečku, nevytahuje je. Má dlouhou šňůru, což je pro mě velké plus. Vždy jsme měli etu a zůstali u ní a jsem spokojená. I provedení je pěkné. Také vysávám denně.