Dospělácké vejletění :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dospělácké vejletění :)
Ahoooj, nevím, zda to dát sem, nebo do dovolených ![]()
Poprosím o anonymitu, pár holek mě tu zná a nemusí to vědět všichni ![]()
Díky.
Měla bych na Vás prosbu, chystáme s našimi společnými přáteli, manželi, uspořádat vejlet, bez dětí někam na wellnes, nějaký kulturní vyžití, nevíme právě.
Jsme okres JČ kraj, ale autem se dopravíme někam bez problému, ale zase hledáme něco, aby to nevyšlo na desetitisíce.
Přemýšlela jsem někam v okolí Prahy do aquaparku, tam se přes den vyřádit, navečer se jet ubytovat, navečeřet, a vyrazit někam do města, někam po klubech, apod. druhý den se vyspat řádně a odpoledne menší výlet a domů.
Právě nevím vůbec, procházím i Slevomaty apod. ale nic kloudného mě nenapadá ![]()
Přemýšlela jsem i o nějakém cizím městě, zemi. Rakousko, Německo.
Jenže jsme velmi akční a mladí, a děti doma, tak nechceme zase důchodové válení viz. Bad Fussing např. ![]()
Za jakoukoli radu a dobrý tip díky.
Budeme tedy čtyři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co nemusí všichni vědět, že chcete jet na výlet? ![]()
Tip nemám, jen vím, že lidi se k vám rádi sjížděj na Hlubokou za takovým relaxačním víkendem, ale to je pro vás asi moc blízko, co?
- Citovat
- Upravit
No, chceme někam vyloženě vypadnout. A i do klubů a tak se pobavit někam do nového, kde to neznáme a tak ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak zajeďte v praze do aquapalace, nebo skuste Therme Erding u mnichova když jste z JČ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co Liberec? Je tam pěkný aqapark, je součástí hotelu Babylon (taky pěkný). Výletů v okolí najdeš určitě spoustu (tůry, muzea ap.) Jen teda ty kluby nevím, ale předpokládám, že v takovém městě určitě budou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Hluboké se sjíždí i hooodně politiků za pánem knížetem
![]()
Tak třeba vyražte rovnou do Prahy, do Aquapalace, v praze pak najdete spousty skvělých klubů a hospůdek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O vikendu jedeme do Velkych Pavlovic na majove otevrene sklepy. Koupite si vstupenku a cely den muzete kostovat vino v cca 25 sklepech. K tomu maji vsude skvarkovou pomazanku nebo chleba se sadlem
Je to bombasticka akce a urcite se nudit nebudete. Jenom bude asi problem sehnat ubytovani. Uz se na to moc tesim ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Přemýšlíme o Praze nejspíš nu
Záleží co máte rádi, Praha je fakt super, najdete tam prakticky všechno
To mi právě přijde na tom dobré… když se vám zachce na pořádné disco, tak můžete tam, když budete chtít jít na luxusní véču, tak také seženete, stejně jako naopak nějakou skromnou hospůdku… nebo aspon my docela měníme lokály, i dost nečekaně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A v Praze vyloženě dají se najít nějaké kluby, kde to vážně žije, aby drink nestál 500? ![]()
My jak jsme zvyklý na průměr, ale už to je pro nás odpal ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.