Dostanu menstruaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.10.16 11:47

Dostanu menstruaci?

Ahoj, chtci se zeptat, minulý pátek jsem nečekaně dostala MS, ve středu jsem začla brát antikoncepci a teď bych z jistých důvodů potřebovala do pěti dnů dostat menstruaci znovu. Dnes jsem si tedy vzala pátý prášek, myslíte že když si antiko vezmu ještě zítra a v pondělí vysadím tak že MS přijde? Děkuji za odpověď a na otázky proč potřebuji dostat MS neodpovídám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
8.10.16 11:55

NE, vymysli si lepší duvod, proč nemůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.16 11:58

:lol: to neni ten důvod.. Proč myslíš že ne? Kolikrát se mi stalo že jsem to dostala i po deseti dnech když jsem si zapomněla vzít prášek.

• Citovat
  • Upravit
21491
8.10.16 12:00

Taky myslím, že ne… a tu antikoncepci bereš už dlouho? a máš jednofázovou nebo přífázovou? Možná u té jednofázové, pokud ji už bereš dlouho, by nějaká minimální šance byla. Ale to bys zase nedostala menstruaci nečekaně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.10.16 12:01
@Anonymní píše: :lol: to neni ten důvod.. Proč myslíš že ne? Kolikrát se mi stalo že jsem to dostala i po deseti dnech když jsem si zapomněla vzít prášek.

Tak proc se ptas, kdyz to via

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
8.10.16 12:04

Kouknu do křišťálové koule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.16 12:06

@nozu Jo už celkem dlouho, je to jednofázovka. Nepotřebuju to dostat nečekaně, potřebuji to dostat kvůli jednomu zákroku.
@tumpach Tvl :roll: ano po deseti dnech sem to dostala, ale po pěti fakt nevim. Kdybych to věděla tak se neptám ty chytrá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.16 12:08

@xstrasilka Jo díky, budeš moc hodná.. a zrovna mrkni prosím jestli z emimina zmizí rýpalky co neumí držet prsty pod zadkem a i když nedokážou odpovědět musí mít stupidní kecy. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29577
8.10.16 12:22

No já sice HA nepoužívám, ale google mi vygooglilo, že místo toho, aby jsi ji dostala, ji spíš můžeš oddálit a to tak, že po dobrání neuděláš pauzu, ale pojedeš hned další plato. Jinak na to, aby jsi dostala tak brzo ms mi přijde, že to nemůže klapnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.10.16 12:42

Na jaký zákrok potřebuješ mít menstruaci? 8o Pokud ti jde o to, aby ti další krvácení něco nenarušilo, tak se dá oddálit mnohem spolehlivěji než dělat takové čachry machry a doufat, že se nějaké krvácení dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.10.16 15:24
@Anonymní píše:
Ahoj, chtci se zeptat, minulý pátek jsem nečekaně dostala MS, ve středu jsem začla brát antikoncepci a teď bych z jistých důvodů potřebovala do pěti dnů dostat menstruaci znovu. Dnes jsem si tedy vzala pátý prášek, myslíte že když si antiko vezmu ještě zítra a v pondělí vysadím tak že MS přijde? Děkuji za odpověď a na otázky proč potřebuji dostat MS neodpovídám.

myslím že ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital