Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to neni ten důvod.. Proč myslíš že ne? Kolikrát se mi stalo že jsem to dostala i po deseti dnech když jsem si zapomněla vzít prášek.
Taky myslím, že ne… a tu antikoncepci bereš už dlouho? a máš jednofázovou nebo přífázovou? Možná u té jednofázové, pokud ji už bereš dlouho, by nějaká minimální šance byla. Ale to bys zase nedostala menstruaci nečekaně…
@Anonymní píše:to neni ten důvod.. Proč myslíš že ne? Kolikrát se mi stalo že jsem to dostala i po deseti dnech když jsem si zapomněla vzít prášek.
Tak proc se ptas, kdyz to via
@xstrasilka Jo díky, budeš moc hodná.. a zrovna mrkni prosím jestli z emimina zmizí rýpalky co neumí držet prsty pod zadkem a i když nedokážou odpovědět musí mít stupidní kecy. ![]()
No já sice HA nepoužívám, ale google mi vygooglilo, že místo toho, aby jsi ji dostala, ji spíš můžeš oddálit a to tak, že po dobrání neuděláš pauzu, ale pojedeš hned další plato. Jinak na to, aby jsi dostala tak brzo ms mi přijde, že to nemůže klapnout ![]()
Na jaký zákrok potřebuješ mít menstruaci?
Pokud ti jde o to, aby ti další krvácení něco nenarušilo, tak se dá oddálit mnohem spolehlivěji než dělat takové čachry machry a doufat, že se nějaké krvácení dostaví.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtci se zeptat, minulý pátek jsem nečekaně dostala MS, ve středu jsem začla brát antikoncepci a teď bych z jistých důvodů potřebovala do pěti dnů dostat menstruaci znovu. Dnes jsem si tedy vzala pátý prášek, myslíte že když si antiko vezmu ještě zítra a v pondělí vysadím tak že MS přijde? Děkuji za odpověď a na otázky proč potřebuji dostat MS neodpovídám.
myslím že ne ![]()
Ahoj, chtci se zeptat, minulý pátek jsem nečekaně dostala MS, ve středu jsem začla brát antikoncepci a teď bych z jistých důvodů potřebovala do pěti dnů dostat menstruaci znovu. Dnes jsem si tedy vzala pátý prášek, myslíte že když si antiko vezmu ještě zítra a v pondělí vysadím tak že MS přijde? Děkuji za odpověď a na otázky proč potřebuji dostat MS neodpovídám.