Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lulina999 píše:
Samozřejmě, že je dostačující…
Pro mě osobně také, ale setkala jsem se i s holkama, co kombinovaly. Tak mě zajímá, jak to kdo má a důvody. ![]()
@Meredithx Možná panická hrůza z těhotenství případně pohlavních chorob, což už pochopitelné je ![]()
Já teď s práškama bohužel kvůli křečovým žilám končím a budu muset spoléhat na kondom.
Já být tebou, tak požaduji přerušovanou ve tvých plodnych dnech, pro jistotu, pokud dítě fakt neee.
Brala jsem HA 15 let, žádnou jinou formu ochrany jsme nepoužívali. Manžel to normálně dělal vždycky do mě. Nikdy jsem těhotná nebyla. Po vysazení jsem byla v tom do tří měsíců. Za mě dostačující pokud ji bereš jak máš.
Když to bereš jak máš je šance minimální, ale jistý je jen celibát.
@Lulina999 píše:
@Meredithx Možná panická hrůza z těhotenství případně pohlavních chorob, což už pochopitelné je
Já teď s práškama bohužel kvůli křečovým žilám končím a budu muset spoléhat na kondom.
No vidíš to, a zrovna teď jsem v nějaké diskuzi, kde slecna neplanovane otehotnela, viděla jak ji holky lyncovaly, jak mohla být tak blbá a spoléhat se jen na prášky. ![]()
@Meredithx píše:
No vidíš to, a zrovna teď jsem v nějaké diskuzi, kde slecna neplanovane otehotnela, viděla jak ji holky lyncovaly, jak mohla být tak blbá a spoléhat se jen na prášky.
Mno možná, já byla ucastna několika diskuzi na toto téma a otěhotnění bylo zpravidla zapricineno špatným systémem užívání. Tak to dotyčná schytala spíš v tom smyslu, že pokud bere ha jako lentilky nemůže se divit tomu, že selže..
@Meredithx píše:
Ahoj, zajímá mě, zda pro vás, co berete prášky, je tato forma antikoncepce dostačující a jediná? Nebo s něčím kombinujete (pharmatex, přerušovaná soulož)? Díky za postřehy
Beru jen prášky a to je celá naše ochrana, soulož někdy přerušujeme, někdy ne, nechávám na příteli
přiznám se, že ze začátku jsem těm malinkým praskum vůbec nevěřila, ale je to skoro 4 roky a zatím bez nehody, ale je tedy fakt že je beru zodpovědně jak nikdy nic 😂
Ja zobala HA temer 9 let, zadnou jinou ochranu ve stalem vztahu jsem nepouzivala (kondom jen pri nahodne znamosti) a nikdy jsem neotehotnela. Po vysazeni jsem otehotnela hned v prvnim cyklu. Ale ja fakt dbala na spravne uzivani (cas, antibiotika, prujmy apod.). Kdyz se uziva spravne, dalsi ochrana uz nutna neni, to uz je spis na uklidneni vlastni paranoi ![]()
Ahoj, zajímá mě, zda pro vás, co berete prášky, je tato forma antikoncepce dostačující a jediná? Nebo s něčím kombinujete (pharmatex, přerušovaná soulož)? Díky za postřehy