Léto 10 - porod v Jičíně

18.6.10 11:02

porodnice Jičín

Ahoj všem, právě před chvílí jsem se zaregistrovala. Můžu se teptat, budete některá v létě rodit v porodnici Jičín? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
18.6.10 11:22

Ahoj, myslíš Nový Jičín nebo „Rumcajsův“ Jičín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.10 18:11

Ahoj

Jičín z lesa Řáholce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
18.6.10 18:33

:lol: :lol:
Tak tam jsem nerodila. Tam jsme byli akorát na dovolené - 3 roky zpět… :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.6.10 21:27

Ahoj já tam rodila v létě, ale před dvouma rokama :mrgreen:
No a kdyby tě zajímaly zkušenosti, tak já byla spokojená.Sice mi nic sami od sebe nevysvětlili jako prvorodičce, ale vždy když jsem se na něco zeptala já tak ochotně pomohli. je pravda, že nás tam rodilo moc tak neměli asi moc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.10 09:51

Ahoj

Díky za zprávu. Myslela jsem si, že to tam takhle nějak funguje. Byl u Tebe primář nebo jiný Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.6.10 17:12

já jsem byla dost naivní, pořád jsem čekala, že za mnou přijde dr k porodu a byly tam jenom asistentky a ty se na mě přišli podívat jen občas. Pak se mnou odrodili nebo jak to mám napsat a dr. přišel až na šití. Já jsem asi zblblá z americkejch filmú a myslela jsem si že mě bude opečovávat doktor, ten asi chodí jen když jsou komplikace. Holky byly v pohodě, ale jelikož jim bylo tak dvacet tak ve mě nejdřív moc důvěru nebudily, ale jak říkám vše proběhlo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.10 10:10

Ahoj

Mladé sestry jsou tam i nyní a někdy mají práce víc než je dobré.I já jsem si dlouho myslela, že u porodu musí být Dr,přijde mně to i logické a ne jenom porodní asistentky.Ale když vím, že mohou probíhat dva porody současně s jedním Dr., tak mě to docela děsí.Uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí