Dotaz ohledně rybaření

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
178
2.9.15 10:55

Dotaz ohledně rybaření

Ahoj, syna (2) fascinuní ryby. Má dětský rybolov, loví v bazénku, ale stejně na procházkách okolo vody pokukuje po skutečných rybářích, hrnul by se k nim a rád by jim pomáhal. Na půdě máme starý prut po dědovi a podběrák. Rybářské oprávnění v rodině nikdo nemá. Myslela jsem, že bych na saturnu přivázala dětskou hračku rybku (naplněnou pískem) a vyrazila s tím se synem k rybníku nebo k řece. Mohl by z toho být malér? Hádám, že nomální porybný by se tomu zasmál, ale co když narazím na pitomce? Proto se chci ujistit, jak to je, kde je ta hranice, co se smí a co už ne. Můžu se s náčiním pro rybolov (prut a podběrák) pohybovat u vody? Háčky a návnadu mít nebudu (ale aby neřekli, že jsem to ryche zahodila). Můžu nahodit do vody (místo háčku bude hračka)?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.9.15 11:01

@pjetka ne, tohle opravdu nemůžeš. Pokud náčiní, tak nějaké dětské, to by šlo. Ale klasický prut, to by Ti právě u těch pitomců nemohlo projít.. po tom fakt jdou :zed: Jde o to, jak moc dobrou máš vyřídilku a odůvodníš si to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
2.9.15 11:04

@martina.se
Děkuju, to jsem potřebovala vědět. Škoda, riskovat to nebudu, tady v okolí se dost rybaří a taky se to dost hlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.9.15 11:11

@pjetka třeba u nás bys fakt narazila, jsou tu pitomci co jdou po každé volovině :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
2.9.15 11:17

A co takhle poohlídnout se po rybníčku, kde ti dovolí normálně chytat. Já jezdím ráda na ryby, lístek nemám a tady u nás je soukromník, když za ním zajdu pustí mě chytat za 100,– na 3 hodinky ale ryby si neberu chytím a pustím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.9.15 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.20 13:53

@pjetka Radši bych také neriskoval pokutu, každý porybný může být jiný, některý se tomu zasměje, jiný by Vás zase hnal. Co ti můžu doporučit, tak přesně, jak píše kolega výš, najít si nějaký soukromý rybník, zaplatit minimální „startovné“ a jít si to se synem vyzkoušet. Doporučuji vyzkoušet třeba i dětský set, kde más přímo prut, naviják i vlasec. Nástrahy také koupíš za pár korun.

Příspěvek upraven 11.08.20 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
10.8.20 14:08

@Kaštanovič Oni už si za 5 let jistě poradili a ty si tu debilní reklamu strč někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.24 23:03

Rybolov ????

Dobrý den, jen se chci zeptat jestli zde neví někdo od kolika let mohu chytat na nastražnou rybku. Myslím ti na mrtvou nebo živou. Nikde se toto info nemuzeme dočíst.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815