Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud to není trolling…, tak proč je nekoupíte v Bulharsku, když máte strach, že by jim mohlo ublížit teplo při převozu?
Si je dej do kabelky, nebo máš strach že se ti po cestě roztečou. Nebo neměj sex a problém vyřešen, takový starosti ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
tak pokud budete mít v autě takové horko, že se vám rozpustí kondomy, tak bych je koupila až v Bulharsku - vtip. Neboj se, při přepravě kamiony ty kondomy dostanou víc zabrat, jak cestou autem.
naber kondomy a užij si dovolenou ![]()
Myslíš, že v Bulharsku nemají/neznají kondomy? Vždyť si je tam můžeš normálně koupit v obchodě.
@izabe no nemusí mít ty, které nám vyhovují. Mám problém je sehnat tady v Česku ![]()
Jestli se roztečou kondomy, tak už tě to trápit nebude… Budou z vás grilované kuřata ![]()
@Lorre neříkám, že se mají „roztéc“, teplo kondom může poškodit. Slušně jsem se zeptala, ale tak pokud máte potřebu si z lidí dělat srandu, prosím. A nemyslím to jen na Vás
. Pěkný den přeji.
Vždyť u nás je taky teplo, někdy víc než v Bulharsku a kondomy se neprodavaji v chladicích boxech.
A co teprve v člověkovi jaký je teplo, tam už bych to vůbec nestrkala… ![]()
počkej, a jak je skladuješ doma? v ledničce?
nebo doma teplo nemíváte? ![]()
Dobrý den dámy, řeším teď takový menší problém. Pojedeme na dovolenou a řeším ochranu. Jedeme do Bulharska a nevím jestli můžu normálně vzít kondomy, bojím se toho tepla, pojedem autem 14 hodin a v autě taky bude teplo. Jak mám kondomy skladovat, aby se nepoškodily? Řešila jste to některá z vás? Popřípadě jak jste to vyřešili. Děkuji a přeji pěkný den.