Dovolená Kréta - sever

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
304
28.1.13 09:48

Dovolená Kréta - sever

Nemáte prosím někdo zkušenost s dovolenou na severu Kréty s malými dětmi? Četla jsem různé diskuze, ale trochu se v tom ztrácím - je tam víc větrno než na jihu? Pokud máte nějakou radu nebo přímo zkušenost s hotely, napište mi prosím. Díky

Koukala jsem na hotely např.:
Hotel Royal Mare (Anissaras)
Hotel Aquila Rithymna Beach (Adelianos - Kampos)
Mare Monte Beach Hotel (Georgioupolis)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6624
28.1.13 09:57

Byli jsme asi před 5 rokama na severu v Gerani (kousek od Plataniasu) v aparmánech a ač to bylo adresované jako pro rodiny s dětma, tak s malejma bych tam teda nejela. Moře po chvilce hluboké a celkem vlny, já si tam první den rozbila koleno (nabrala mě vlna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
28.1.13 10:17

Ahoj mi letime v tu dobu s dvouletakama dvojkama na Protaras hotel Aparthotel Malama. V CEdoku nam to doporucili.Tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
28.1.13 10:18

Moře studené, většinou skalnaté pobřeží. S dětma ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
28.1.13 10:18

Je promin spatne jsem precetla.Mi to mame na Kypr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.1.13 10:57

Na severu je víc větrno a chladněji. byli jsme konec září a vůbec se to nedalo. pršelo, foukalo takže jsme jen chodili v bundách a na koupání vůbec nedošlo. ani ostrov mě nijak nezaujal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.1.13 17:36

Děkuju za reakce. O Krétě nic nevím, takže jsem ráda za každý poznatek. V cestovkách snad nemá smysl se ptát, logicky chtějí prodat zájezd, takže všechno doporučí a negativa se člověk předem nedozví.

@LucieŠH děkuji za odkaz - ten řetězec Mitsis mě už zaujal jednou - myslím hotel na Kosu, byl krásnej, chtěli jsme tam jet, až z nějaké recenze jsem zjistila, že je tam všude spousta schodů a je naprosto nevhodný pro malé děti a s kočárem. Tenhle hotel nám např. doporučila paní ve Fischerovi, že tam byla minulé léto a že je naprosto vhodný pro malé děti. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí