Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahojky, kam byste poslali moje rodiče na dovču?
táta bude mít v květnu 60… strašně touží válet se na sluníčku u moře, protože furt někde lítá po stavbách, kde kolikrát i dost fičí, a tak má rád teplíčko. i doma u bazénu seboui plácne a spí a spí a spí…
jenže máma to zase ráda nemá.
přemýšlela jsem o lázních. ale aby byly u moře.
napadla mě Ischia, tam byla kdysi kamaráda máma v lázních.
napadá vás ještě nějaké místo, kompromis pro ženu, která nejradši běhá (po horách anebo po památkách) a muže, který sice taky rád běhá, ale ted si potřebuje fakt oddechnout? ne příliš daleko, na Kanáry třeba už se jim nechce.
sice jsem mamce navrhla, aby to jednou holt válet se u moře vydržela, ale prý asi nevydrží ![]()
no a to náš táta (vlastně pořádně ani máma) u jižního moře ještě nikdy nebyli, jen u severního, takže žádný zvláštní opalováníčko tam nebylo…
díky za tipy a odkazy ![]()
Barcelona je super
dá se dojet do hor- Pyreneje, je to velkoměsto hned u moře, podle mě by se tam i něco wellness našlo a je tam teplo ![]()
mišu to vypadá moooc dobře! ještě to pořádně pročtu, ale to by bylo asi ono. takže minimálně už jsem zakotvila v jednom státě
původně jsem také přemýšlela o Katalánsku, no a Ischia je tušim taky italský ostrov ![]()
náhodu tip na hotel tam nemáš, nejlépe all incl.? ![]()