Dovolená v Jeseníkách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
414
14.2.22 21:32

Dovolená v Jeseníkách

Dobry vecer. Potrebuji poradit. S rodici chceme vyrazit na dovolenou do Jeseniku, ale vubec nevime kde. Kdysi jsme byli kousek u lazni Losiny, ale tam krom nich nic nebylo. Rodice jsou duchodci takze nejake horske tury neprichazeji v uvahu. Ale na druhou stranu nechci aby jen sedeli na hotelu, ale aby taky neco zazili. Co se tyce hotelu na ty mam jen dve podminy - snidane v cene a parkoviste u hotelu. Jo a treti aby me to nezruinovalo :lol: Koukala jsem napr na Karlovu studanku, ale zrovna tam je jen jeden hotel a placene parkoviste. Nemate nekdo nejake typy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
698
14.2.22 21:39

Vrbno pod Pradědem- Horský hotel Vidly. Polopenze v ceně. Na klidném místě, takže na výlet musíte dojet autem, ale to snad nevadí. Asi 10 min od Karlovy studánky. Nám se tam líbilo, takové domácké prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35575
14.2.22 21:42

Přímo v Jeseníku. Kolem Priznicovych lázní je plno ubytování. Kousek je třeba jeskyně na pomezí. Na Ramzovou je to autem kousek, dá se vyjet lanovkou nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
14.2.22 21:43

Tak zrovna nám se to v Karlové Studánce líbilo, je tam hezky, dá se tam venku i posedět na každém rohu, zajít do cukrárny, projít se po městečku, u potoka nakrmit kachny :mrgreen: jestli tam ještě jsou. Jsou tam vodopády kde můžete posedět, je tam toho celkem dost. Ubytovaný jsem byli v Hotelu Džbán a taky dobrý, leč ceny trochu vyšší s címž jsme počítali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.2.22 21:45

@-Blanch- prave v Dzbanu mi vadi to placene parkovani a zda bude misto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
14.2.22 21:46

Resort Sobotín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
14.2.22 21:51
@Glumka píše:
@-Blanch- prave v Dzbanu mi vadi to placene parkovani a zda bude misto [/citace

Nebo zkuste hotel Avalanchce, ale od tud je vše dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.2.22 21:57

@Daisyy1995 vyprodano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.2.22 22:15

My teda Velké Losiny milujeme a vracíme se tam každý rok, hlavně ty termalky… Ale jinak ještě doporučuju Lázně Lipová. Moc krásný místo v Jeseníkách :srdce: Konkrétní ubytování tedy neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.2.22 22:22

Třeba elektrárna Dlouhé Stráně je krásný zážitek. A zvládnou to i důchodci. Z Koutů lanovkou nahoru a od lanovky jezdí bus až k horní nádrži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
14.2.22 22:24

Hotel Kamzík a destinace, autem pak výlet třeba na Rejvíz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
14.2.22 22:49

Taky jsem přímo pro Jeseník. Z ubytování mě teď napadá třeba Penzion Kovárna v Horní Lipové. Odtud je to lehce náročnější prochazka (do kopce) na lesní bar, nebo pak k pravoslavnému kostelíku v horách. Do města je to cca 15 minut autem. Přímo v Jeseníku je muzeum, mnoho kaváren, kousek jsou nádherné lázně, kde se rodiče můžou pěkně projít. Dále určitě stojí za návštěvu Rejvíz a mechové jezírko zde.

Další ubytování třeba Penzion U Petra, Bobrovník, možná i hotel Slunný dvůr by nemusel být nejdražší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
14.2.22 22:55

V Jeseníku hotel Sluneční dvůr, penzion Kovárna v Horní Lipové nebo hotel Helios v Lipová-lázně. Doporučuju ten Rejvíz a výlet na Mechové jezírko, je to krásná procházka po dřevěném chodníčku rašeliništěm a pak můžete rovnou navštívit Zlatorudné doly - taky Rejvíz. Důchodci jistě ocení Balneo park v Priessnitzových lázních :) jeskyně na Pomezí taky príma, na Dlouhé stráně jezdí autobus z Koutů a je to i s prohlídkou uvnitř elektrárny. Lanovkou si můžete vyjet na Šerák a pak jít pomalu dolů nebo zase jet lanovkou - Ramzová. Je tam toho hodně k vidění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
15.2.22 10:39

Opravdu hodně doporučuji Hotel Kamzík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie