Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojda ![]()
My se letos chystáme jako velká skupina sem. Zatím jsme tu nebyli, tak jsme zvědaví, ale vypadá to moc pěkně. Takže kdybys třeba chtěla mrknout na volné termíny.. ![]()
https://www.cs-chalupy.cz/….5C-057.html
Ještě editek: Děti plánujeme přivázat k tomu stromu u hřišťátka a my ostatní strávíme celý týden na těch lehátkách, co jsou na fotkách ![]()
@kač912 píše:
Ahojda
My se letos chystáme jako velká skupina sem. Zatím jsme tu nebyli, tak jsme zvědaví, ale vypadá to moc pěkně. Takže kdybys třeba chtěla mrknout na volné termíny..
https://www.cs-chalupy.cz/….5C-057.html
Ještě editek: Děti plánujeme přivázat k tomu stromu u hřišťátka a my ostatní strávíme celý týden na těch lehátkách, co jsou na fotkách
Promiň, ale četla jsi ten dotaz vůbec? Zakladatelka hledá 3 noci na Moravě, a ty jí pošleš odkaz na chalupu na severu Čech, která se pronajímá v týdenních turnusech. Chtělo by to trošku lépe číst, takto to (obzvlášť od nováčka) vypadá jen jako hodně nešikovně vložená reklama.
@lavazza2 v lete v tomto složení z Vás nebudou mit radost nikde protože většina ubytovatelu upřednostnuje týdny…casto je to i podminka.
Tak bych navrhla at jedete stanovat protože tam to nikomu vadit nebude a kempy s výborný, zázemím seženete všude
Doporučuji camping Sport v Rožnově - směrem na Bečvy. Je tam lanové centrum, v okolí takové bašty, jako je Štramberk,Kopřivnice,Příbor, lázně Teplice nad Bečvou, Zbrašovské aragonitové jeskyně, Hranická propast, v Rožnově muzeum,Jurkovičova rozhledna, pivní lázně a dětský svět směrem na Vidče, v Zašové solná jeskyně. ![]()
@zrcadlo píše:
Promiň, ale četla jsi ten dotaz vůbec? Zakladatelka hledá 3 noci na Moravě, a ty jí pošleš odkaz na chalupu na severu Čech, která se pronajímá v týdenních turnusech. Chtělo by to trošku lépe číst, takto to (obzvlášť od nováčka) vypadá jen jako hodně nešikovně vložená reklama.
Věř mi, že o žádnou reklamu opravdu nešlo - kdybych pronajímala takovou chatu, tak si asi sotva dělám reklamu na tomhle serveru, nemyslíš?- a ano, bohužel jsem si ve spěchu špatně prolétla příspěvek. Moje chyba, přiznávám. Hezký zbytek dne.
Takže oprava a tentokrát opravdu půjde o zlínský kraj. Byli jsme toto léto na hausbótech na Baťově kanále a můžu říct, že to byla perfektní dovča. Jsem si jistá, že by to šlo zařídit i na tři dny, protože pochopitelně nemusíte sjet celý kanál. V téměř každém tom přístavu, kde budete v noci s lodí, se najde nějaké to ohniště i popřípadě nedaleko nějaká restaurace nebo tak. Je to fakt zážitek. Doufám, že tohle už jako nešikovně vložená reklama nezní, protože firmu půjčující lodě vážně nevlastním ![]()
Lidi moc všem děkuji, důkladně vše projdu. Každopádně my máme problém s dvěma lidma kvůli tomu, že nemůžou jet v týdnu, takže jsme potřebovali termín od 5.7 kdybje státní svátek ale logicky už to většinou mají obsazeno ![]()