Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak pokud už máš několik cyklů “ducha”, tak je asi někde něco špatně. Zajdi si na gyndu, zda nemáš cystu.
@Suelinda na gynekologii jsem byla. V lednu jsem rodila, v dubnu jsem podstupovala IVF, v červnu jsem měla mít KET ale nebylo připraveno tak jak mělo. Takže cysta by být neměla když mě doktorka opakovaně viděla.
Já teda nevím mě přijde že tam ducha vidím..
držím pěsti ať sílí zkus za 2 dny ![]()
Mě spis šlo o to jestli max děla duchy/rysky. Nikdy jsem s nim netestovala protože mě přišlo ze ukáže až později než ostatní testy. Takže jsem předpokládala ze bude buď snehobily a nebo už nějaká pěkná slabá čárka. Nic mezi tím. Diskuze jsem si procitala ale většina je z roku razdva
@Anonymní píše:
Mě spis šlo o to jestli max děla duchy/rysky. Nikdy jsem s nim netestovala protože mě přišlo ze ukáže až později než ostatní testy. Takže jsem předpokládala ze bude buď snehobily a nebo už nějaká pěkná slabá čárka. Nic mezi tím. Diskuze jsem si procitala ale většina je z roku razdva
Mně falešného ducha nikdy neudělal. Když jsem těhotná nebyla, byl sněhobílý.
Jednou se ukázal duch po limitu a za dva dny z něj byla regulérní čárka. Tak držím palce ať sílí ![]()
@aanysek děkuji moc za relevantni odpověď ☺️️
O to mi šlo, jakou s nimi má kdo zkušenost. Já jsem nedala dopustit na sluníčko z tety, nikdy mi falešné duchy nedělal, letos najednou furt. Tak jsem si řekla ze koupím maxe, ze ducha nedela a helemese😀
Před rokem když jsem otěhotněla tak jsem začínala na podobným duchovi a radovala jsem se a letos s nimi mám nějakou smůlu.
Ahojte … rada bych věděla vás názor na tehotensky test, který sem dělala dneska ráno. Mám dva dny zpoždění.
Zda se mi, že něco vidím -_- Co myslíte?
Další jsem nezkoušela. Nevím jestli dalsi zítra ráno nebo až obden. A vidíš tam něco?
Vím, ze je to buď a nebo… ![]()
.
Příspěvek upraven 25.07.22 v 09:06