Dráždivá děloha a sex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
6.4.13 09:31

Dráždivá děloha a sex

Ahoj maminky, :mavam:
potřebovala bych poradit. :think: Byla jsem v hospitalizovaná v nemocnici pro tvrdnutí bříška a zkracoval se mi čípek. Dali mi kapačkou maznézko a vše se srovnalo. Po 3 dnech mě propustili, protože bylo vše v pořádku. Ale zajímalo by mě jestli s partnerem můžeme mít normálně sex (samozřejmě, že žádný „dravý“ :lol: ), aby to náhodou znovu nevyvolalo ty potíže co jsem měla. :nevim: Nechtěli bychom aby se nám miminko narodilo předčasně, čemuž předtím zabránili. Dnes jsem 28+5 tt.
Děkuji předem za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3122
6.4.13 09:37
@Smítko píše:
Ahoj maminky, :mavam:
potřebovala bych poradit. :think: Byla jsem v hospitalizovaná v nemocnici pro tvrdnutí bříška a zkracoval se mi čípek. Dali mi kapačkou maznézko a vše se srovnalo. Po 3 dnech mě propustili, protože bylo vše v pořádku. Ale zajímalo by mě jestli s partnerem můžeme mít normálně sex (samozřejmě, že žádný „dravý“ :lol: ), aby to náhodou znovu nevyvolalo ty potíže co jsem měla. :nevim: Nechtěli bychom aby se nám miminko narodilo předčasně, čemuž předtím zabránili. Dnes jsem 28+5 tt.
Děkuji předem za odpověď :)

Ja kdyz mi tvrdlo bricho, tak jsem mela sex zakazany :nevim: Ale zhruba kolem 37tydne jsme to uz nevydrzeli, protoze jsem to mela fakt zakazany skoro cele tehu, ze zacatku kvuli krvaceni a pak kvuli tvrdnuti. V jedine poloze, kde mi netvrdlo, bylo zezadu, ale u nas to bylo faáááákt hodne opatrne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
6.4.13 09:43

Radši počkej, teď by to miminko bylo ještě moc brzy. Při vzrušení a orgasmu se vyplavuje hormon oxytocin, který sám o sobě způsobuje kontrakce (tvrdnutí břicha).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.4.13 09:47

Mě taky tvrdne břicho, už mám cs 3 a jsem na prst otevřená, jenomže už jsem tretirodicka, tak na to koukají dr. trošku jinak :think:
Sex mi vylozene problémy nedělá, ale jakmile do mě přítel pustí sperma, tak se rozjedou poslicci, takže má ode mě zákaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.4.13 09:59

Ja jsem mela kvuli zkracovani cipku a tvrdnuti bricha sex zakazany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
6.4.13 11:23

Je divný, že ti nic neřekli jestli můžeš nebo ne. Mě taky tvrdlo břicho a docela často. Nebyla jsem ale kvůli tomu v nemocnici. Měli jsme s přítelem sex celé těhotenství a nakonec mi i vyvolal porod:-)) Ve 38. týdnu.
Kdybych byla ale v nemocnici a zkracoval se mi čípek takhle brzo tak bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.4.13 11:45

Děkuju moc ;). Právě, že v nemocnici mi nic doktor neřekl a byla jsem v takovém divném rozpoložení, že mě ani nenapadlo se zeptat :zed: :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí