Problémy po braní HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
873
3.4.13 21:14

problémy se zdravím ...

Ahoj,
ani nevím, jak začít.
V lednu jsem začla brát HA, začátkem února přišla o panenství aod té doby to jde všecko nějak z kopce. Jsem sice zamilovaná, ale nějak mi začalo haprovat zdraví. Stihla jsem si už projít mykozou, dostala i zánět močáku a posledních 14 dní mi pořád bolí břicho, je mi na zvracení, jsem i přecitlivější na pachy, divočejší jízdu v autě, bolí mě hlava víc než dřív, jsem asi i náladovější a unavenější. Prášky jsem brala denně, ve stejnou dobu, jen jednou asi o 3 hodiny déle. Ale stejně mě napadá, jestli mi v bříšku neroste mrně… Třeba mám slabé prášky a nezabraly na mě, zvlášť když jsem docela kousek…
Taky mě napadla cysta, ale u jejích příznaků jsem nenašla bolesti hlavy a únavu. Seděla by ta nevolnost, bolesti břicha a navíc mě to začalo bolet i při sexu, vždycky, než do mě celý pronikne, pak už ne. Ale vždycky už mám předem strach, že to zase bude bolet. Proto to jde hůř a vůbec si to ani neužiju.
Jsem z toho hrozně zmatená, co mi moje tělo najednou dělá…
Promiňte mi za můj sloh, nějak nevím, na koho se obrátit.
Pokud se to nezmění, zajdu asi v úterý k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8071
3.4.13 21:20

Kolik je ti let? Udělej si těhotenský test. Jinak, spoustu těch věcí asi může způsobovat i ta HA, protože vlastně navozuje hormonální stav podobný těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.4.13 21:21

Možná je to reakce na tu HA.
Zkus se domluvit se svým gynekologem a třeba Ti dá jinou…ona každá každému nesedne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
3.4.13 21:22

Je mi 19 a test budu zkoušet ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
3.4.13 21:31

Vítej do světa dospělých :) Ono opravdu spoustu z toho může způsobovat ta HA :nevim: Zkusila bych se poradit s doktorem a případně HA změnit, ale nikdo ti nezaručí, že to bude lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
3.4.13 21:50

Urcite zkus testnout, pak budes chytrejsi :pankac:

• Citovat
  • Upravit
873
4.4.13 12:29

Tak test negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.4.13 12:41

Hm, tak to bude s největší pravděpodobností tou HA :roll: Takže bych se poradila s doktorem, třeba ti doporučí jí změnit za jinou a bude to lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí