Bulka v bradavce, která bolí

282
3.4.13 11:49

Bulka v bradavce,ktera boli

Dobrý den.
Mám problém. V pravém prsu se mi asi pred 2mesici udelala bolestiva bulka v bradavce a do tydne byla pryc. Ale ted v patek se mi udala znova a znova boli(prijde me, ze se zvetsuje a tvrdne), a mam 10mesicu po porodu, ale nekojila jsem jen asi tyden..:-( byla jsem na gynde poslali me zitra na mamologii, ale mam strach ze to bude rakovina. Nevite co byto mohlo byt.Mam hrozny strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10584
3.4.13 11:52

Muze to byt jen uzlina:-)neboj bude to dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.13 11:55

@kudrnka89 uzlinka nebo zatvrdlinka. Rakovina nebolí a bulka se rozhodně neztratí. Jinak může být i tuková bulka, tak pak bolí, jak je velká. někdy se vstřebá, někdy je třeba dát jí pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
3.4.13 11:57

Neboj bude to nejaky zanet nebo cysta moje mama to mela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
3.4.13 12:05

Ja mela v prsu fibroadenom, to je nezhoubny vazivovy nador. Vytahli mi ho a je pokoj, chodim na pravidelne kontroly takze super. Hlavne mysli pozitivne a drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
3.4.13 12:10

Urcite to bude v pohode, me doktorka na UZt kdy jsme mela bezbarvy vytok z bradavky a bolestive prso rikala, ze rakovinu vetsinou provazi krvavi vytok z bradavky a to ty nemas ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
3.4.13 12:13

@alexxa ne nemam ani vytok ani krev vubec mi nic z toho netece..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
3.4.13 12:16

Urcite to bude v poradku, ale tvuj strach chapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.13 12:21

@kudrnka89 bude fakt v pořádku.. rakovina by Ti prostě nezmizela, Ty jsi psala, že to zmizelo a objevilo se to znovu. bude banalita :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simona14
10.7.13 20:43

bulka v prsu(bradavce)

Ahoj, mám takový problém. Je mi 14 let, neberu antikoncepci, ani jsem neměla sex, ani nic podobného, ale už den mě bolí pravé prso. Bradavka spíš. Teď mám pravé prso strašně citlivé, a hrozně to bolí. Je citlivé když se ho dotknu, ale když se prsa nedotknu, tak pálí.. Nahmatala jsem si pod bradavkou.. Ne přímo pod bradavkou, ale když sáhnu na bradavku, cítím tam bouli.. A v levém prsu nic takového nemám. Strašně se bojím, nevíte co mám dělat? POtřebuji vážně pomoct. Bolest je nesnesitelná…

• Citovat
  • Upravit
3441
10.7.13 20:51

Simčo, musíš k doktorovi. Pokud ještě nechodíš na gynekologii, což asi nechodíš ve Tvém věku, tak si zajdi k Tvojí obvodní lékařce a ona už Tě pošle, kam bude potřeba. Určitě to nenechávej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.7.13 20:56

Může to být hormonálními změnami v těla. nemusí to být nic vážného, každopádně tohle patří do rukou odborníka. řekla bych to mamce a ta tě na gyndu vezme. pokud se ti do toho nechce tak přes dětského lékaře a ten tě pošle kam třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
11.7.13 01:41

Ted si vybavuji ze kolem puberty jsem mela taky bulku spise vetsich rozmeru a hrozne me od ni bolelo cele prso. a nakonec to bylo tusim neco co zpusobily hormony..ale kazdopadne utikej k doktorovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simona14
11.7.13 19:07

Děkuji za radu. Bojím si teda přiznat, že by to mohlo být něco závažného.. teď mám u bradavky takovou červenou modřinou a boule se zmenšuje. může to být od toho, že jsem dostala loktem do prsa?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.17 01:19

Ahoj, obnovuji diskuzi. Vedle bradavky mám tvrdší bouli. Když stisknu bradavku tak jí normálně chytím mezi prsty. Jsem skoro 3 roky po porodu. Kojila jsem cca 14 dní, ale tenkrát jsem nevěděla co a jak a blbá se neporadila a prso prostě nechala tak a nezastavila laktaci. Zhruba poslední tři měsíce po stisku bradavky mi z ní vylézají takové bílé milimetrové cucky. Na gynekologii určitě půjdu, ale nevíte co to může být? Ta boule sama o sobě nebolí, ale občas mě zabolí celý prs. Ale jen slabě a chvíle. Bojím se ale, aby to nebyl nádor. Jinak boule jsem si všimla dneska.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa