Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtěla bych se zeptat 25 jsem měla dosta ms nedostala jsem ji tak jsem 28 byla u doktorky nechala mi pichnout vyvolavačku ten den sem si ešte dělala tehu test ten byl splabě pozitivni a dneska jsem začla trošku špinit. a kdýz jsem dneska dělala zas tehu test byl negativni co si o tom myslite??
Marjanka: tohle nemá c s netrpělivisti co dělat!! ![]()
Pipiinka: jj dělala
ale když sem byla na zachode tak už tam zas skoro žadnou krev nemám tk nvm mno..
Pokud ti pichl vyvolavacku a bylas tehulka, tak to mimi jen prospelo, aby se lepe a dobre zavrtalo:-)
pokud ne, dostanes ms
No právě.. takhle tak trošku špinim tk nvm co by to mohlo bejt.. a v minulim těhu mi taky pichli vyvolavačku ja to druhej den dostala a a pak jsem to neceli 3 měsice nedostala
a pak mi doktorka řekla že jk mi pichli tu injekci tak už jsem v těhu byla.. ![]()
@Martiinka vydrž
já po vyvolávačce ms dostala třeba i za 20dnu…a teď sem ve středu dostala další vyvolávačku a dnes duch na tt ![]()
Sonreir: no tak dneska jsem to dostala a vychazej ze mě take male kousky cucky ale ms je spíš takova červeno růžová tk nvm mno..
@Martiinka jo to sem taky tak po vyvolavacce mela. Pocita se to jako klasicka ms. Ja kolikrat i hleděla co ze me vypadlo ![]()