Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Už jsem se tu ptala na vaše zkušenosti s Depo-Proverou, já vím, ale znovu se zeptám, protože „opakování, je matka moudrosti“
Jak jsem již psala, moje úplně první dávka mi byla píchnuta 19.února a stále jsem špinila, nebo i slabě krvácela. Potom se mi naskytla možnost se zeptat odborníka v on-line gynekologické poradně, a ten mi okamžitě odpověděl, že si mám dojít klidně po 6týdnech aplikace znovu píchnout dávku, že by mělo krvácení ustat
Takto jsem učinila 25.března a nechala jsem si znovu píchnout Depo-Proveru v dobrém úmyslu, že to přejde
Bohužel, dnes je to již 5-tý den od aplikace a stále špiním, nebo i slabě krvácím
Už jsem z toho nešťastná a manžel samosebou taky
Asi jsem udělala pěknou kravinu, měla jsem počkat a nechat si asi změnit antikoncepci
Achjo, jak jsem stará, tak jsem asi neponaučitelná
Co teď???Prosím o vaše rady a zkušenosti
![]()
Já takhle střídavě krvácela a špinila 6m, než mě přešla trpělivost. Nechala jsem si napsat klasiku HA a jsem spokojená jak želva
Ahoj ja kdyz jsem si spatne vzala antiko.tak jsem takle spinila a krvacela asi mesic tak jsem sla k dr. a ta mi napsala nejake prasky na to abych nekrvacela a nespinila a pak sem najela normalne zase na antiko. tak zkus zajit na gyndu a zeptej se
![]()
@spiedy píše:
Ahoj ja kdyz jsem si spatne vzala antiko.tak jsem takle spinila a krvacela asi mesic tak jsem sla k dr. a ta mi napsala nejake prasky na to abych nekrvacela a nespinila a pak sem najela normalne zase na antiko. tak zkus zajit na gyndu a zeptej se![]()
![]()
![]()
@jana32 píše:
Já takhle střídavě krvácela a špinila 6m, než mě přešla trpělivost. Nechala jsem si napsat klasiku HA a jsem spokojená jak želva
@jana32 píše:
Ty joo, já už si to nepamatuju, je to rok…Mám Foxinette a super, sem tam u MS krvácím, ale většinou místo MS jen špiním.
jestli máš Proveru od 25.3…počkala bych osobně tak 6-8týdnů a nasadila další klasickou.Nebo pokud po 4 týdnech přijde MS…Nevím, ale určo poradí gyndařka. ten můj na mě čučel jak puk, že furt špiním…že se to 2 ani 3 dávkách nesrovnalo, podpořil mi to i tabletami na oddálení, ale jak jsem je vysadila, tak to bylo stejné…takže pro mě to byl nejlepší krok.Hold jsem ve většině gyndařských úkonů v tom 1-10% co reagují jinak. I při stimulaci se mi to pravidelně stávalo…ale co už nadělám
Tak přeji spoustu trpělivosti a brzo klid v rodině ![]()
@jana32 Já vždycky brala Cilest a bylo to super
Potom jsem začala blbnout ještě s mimčem, bohužel to nevyšlo a tak jsem se rozhodla pro antikoncepci a doktorka mi doporučila vzhledem k věku tuhle injekci
Ale už to neudělám, štve mě to
Tak ti děkuji a musím hold počkat
Krásné velikonoce a děkuji
![]()