Druhá dávka Depo-Provera a stále stejné :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20993
30.3.13 18:09

Druhá dávka....a stále stejné...:(

Už jsem se tu ptala na vaše zkušenosti s Depo-Proverou, já vím, ale znovu se zeptám, protože „opakování, je matka moudrosti“ :mrgreen: :mrgreen: Jak jsem již psala, moje úplně první dávka mi byla píchnuta 19.února a stále jsem špinila, nebo i slabě krvácela. Potom se mi naskytla možnost se zeptat odborníka v on-line gynekologické poradně, a ten mi okamžitě odpověděl, že si mám dojít klidně po 6týdnech aplikace znovu píchnout dávku, že by mělo krvácení ustat :palec: Takto jsem učinila 25.března a nechala jsem si znovu píchnout Depo-Proveru v dobrém úmyslu, že to přejde ;) Bohužel, dnes je to již 5-tý den od aplikace a stále špiním, nebo i slabě krvácím :zed: :zed: Už jsem z toho nešťastná a manžel samosebou taky :cert: Asi jsem udělala pěknou kravinu, měla jsem počkat a nechat si asi změnit antikoncepci :think: Achjo, jak jsem stará, tak jsem asi neponaučitelná :zed: :zed: Co teď???Prosím o vaše rady a zkušenosti :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5591
30.3.13 19:20

Já takhle střídavě krvácela a špinila 6m, než mě přešla trpělivost. Nechala jsem si napsat klasiku HA a jsem spokojená jak želva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
30.3.13 19:24

:think: děti nejsou v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
spiedy
30.3.13 20:37

Ahoj ja kdyz jsem si spatne vzala antiko.tak jsem takle spinila a krvacela asi mesic tak jsem sla k dr. a ta mi napsala nejake prasky na to abych nekrvacela a nespinila a pak sem najela normalne zase na antiko. tak zkus zajit na gyndu a zeptej se :) :) :) :)

• Citovat
  • Upravit
20993
31.3.13 00:39
Ne, to už opravdu nee :hug:
@PeBa píše: :think: děti nejsou v plánu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
31.3.13 00:40

@jana32 Já už toho mám taky dost :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
31.3.13 00:41
Budu muset taky s tím něco udělat, už mě to štve :cert: :cert: :cert:
@spiedy píše:
Ahoj ja kdyz jsem si spatne vzala antiko.tak jsem takle spinila a krvacela asi mesic tak jsem sla k dr. a ta mi napsala nejake prasky na to abych nekrvacela a nespinila a pak sem najela normalne zase na antiko. tak zkus zajit na gyndu a zeptej se :) :) :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
31.3.13 00:46
To je super, taky chci mít klid :hug:
@jana32 píše:
Já takhle střídavě krvácela a špinila 6m, než mě přešla trpělivost. Nechala jsem si napsat klasiku HA a jsem spokojená jak želva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
31.3.13 09:59
A můžu se zeptat, jakou HA máš? Já si taky nechám napsat prášky. Ani nevím, kdy mi bude moct mudra napsat novou antikoncepci :nevim: Do kdy budu muset čekat???Už mě to vážně štve :cert: :cert:
@jana32 píše:
Já takhle střídavě krvácela a špinila 6m, než mě přešla trpělivost. Nechala jsem si napsat klasiku HA a jsem spokojená jak želva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
31.3.13 11:04

Ty joo, já už si to nepamatuju, je to rok…Mám Foxinette a super, sem tam u MS krvácím, ale většinou místo MS jen špiním.
jestli máš Proveru od 25.3…počkala bych osobně tak 6-8týdnů a nasadila další klasickou.Nebo pokud po 4 týdnech přijde MS…Nevím, ale určo poradí gyndařka. ten můj na mě čučel jak puk, že furt špiním…že se to 2 ani 3 dávkách nesrovnalo, podpořil mi to i tabletami na oddálení, ale jak jsem je vysadila, tak to bylo stejné…takže pro mě to byl nejlepší krok.Hold jsem ve většině gyndařských úkonů v tom 1-10% co reagují jinak. I při stimulaci se mi to pravidelně stávalo…ale co už nadělám
Tak přeji spoustu trpělivosti a brzo klid v rodině :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
31.3.13 18:07

@jana32 Já vždycky brala Cilest a bylo to super :pankac: Potom jsem začala blbnout ještě s mimčem, bohužel to nevyšlo a tak jsem se rozhodla pro antikoncepci a doktorka mi doporučila vzhledem k věku tuhle injekci :cert: :cert: Ale už to neudělám, štve mě to :zed: Tak ti děkuji a musím hold počkat :think: Krásné velikonoce a děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí