Menzes měsíc nic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
31.3.13 12:03

menzes mesic nic

Ahojky mam problem za cely brezen jsem to jeste nedostala ale s manzelem spolu moc nespime a kdyz tak si davame pozor ale myslite ze bych mohla mit z pozdeni ze ted jim dost brufenu chytily mne na zacatku mesice moudraky a do ted mne boli tak doslava zeru prasky a taky malo jim muze byt spozdeni takle dlouho s toho? Test jsem si delal v dubnu urcite si jeste udelam ale jsem nervozni tak se ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
391
31.3.13 12:10

Zkus test a uvidíš

Příspěvek upraven 31.03.13 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
31.3.13 12:11
@hnhh píše:
Ahojky mam problem za cely brezen jsem to jeste nedostala ale s manzelem spolu moc nespime a kdyz tak si davame pozor ale myslite ze bych mohla mit z pozdeni ze ted jim dost brufenu chytily mne na zacatku mesice moudraky a do ted mne boli tak doslava zeru prasky a taky malo jim muze byt spozdeni takle dlouho s toho? Test jsem si delal v dubnu urcite si jeste udelam ale jsem nervozni tak se ptam.

Test sis dělala v dubnu? 8o nebo v březnu? No každopádně by sis ten testík měla udělat znovu : ) já jsem na tom podobně..menstruaci jsem měla naposled 12.2 a do teď nic.. a na testech mám akorát dušíky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.3.13 12:57

Ahoj holky já měla MS naposledy v lednu co jsem vysadila HA a od té doby taky nic. Občas mě zabolí v podbřišku ale jinak nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
31.3.13 13:01

Ja taky cekam na MS, jsem po laparo a furt nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
31.3.13 13:41

Já měla MS naposledy 30.1., testy jsem měla negativní, před týdnem jsem byla na vyvolávačce, takže teď čekám, kdy dorazí…
Zašla bych si k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
31.3.13 13:48

No jooo dokktorka :D v ut si udelam test a pak bych tam skakla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.3.13 14:02

Koukám že sme se tu pěkně sešly, že sme na to skoro stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.3.13 14:02

@janinka88 A brala si HA??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
31.3.13 14:24

@Markos-oska HA jsem brala. Půl roku po vysazení, bylo vše v pořádku, MS byla v rozmezí 24-28 DC a teď z ničeho nic se neukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.3.13 14:28

@janinka88 To já sem vysadila dostala MS s vysazení a od té doby sem MS nedostala. Když jsem byla u Dr. tak říkal že ještě počkáme :(
A po vyvolávačce ještě nic jo?? by měla dorazit do týdne nebo ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
31.3.13 20:42

@Markos-oska tak ti jeste treba dorazi a kdyz ne tak ti dr. da vyvolavacku.
Od vyvolavacky jeste nic. Pry ma dorazit do 14 dnu a kdyz ne mam tam jit znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
1.4.13 17:23

@janinka88 A co třeba těhu zkoušela si TT??
Už tomu moc naději nedávám že to normálně dostanu. Bude muset pomoct Dr. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
1.4.13 18:42

@Markos-oska Tehu nejsem. Vsechny testy negativni. Byla jsem i na krvi a negativni. Nez mi dr. dala injekci tak me prohledla. Dnes je to tyden po injekci a nic :( hruza. Tak uvidis treba MS dorazi a k dr nebudes muset. A nesmutni radsi at pomuze dr. aby se MS dostavil. Ja uz jen cekam, abychom se mohli dal snazit o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
1.4.13 19:40

@janinka88 Nikdy bych nevěřila, že si budu přát aby MS přišla :) aby se už konečně začalo něco dít. Já ani nevím jestli vůbec je možná ovulka bez MS. Dr. teda říkal, že je to možný.
A jak dlouho se snažíte jestli se můžu zeptat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí