Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky mam problem za cely brezen jsem to jeste nedostala ale s manzelem spolu moc nespime a kdyz tak si davame pozor ale myslite ze bych mohla mit z pozdeni ze ted jim dost brufenu chytily mne na zacatku mesice moudraky a do ted mne boli tak doslava zeru prasky a taky malo jim muze byt spozdeni takle dlouho s toho? Test jsem si delal v dubnu urcite si jeste udelam ale jsem nervozni tak se ptam.
@hnhh píše:
Ahojky mam problem za cely brezen jsem to jeste nedostala ale s manzelem spolu moc nespime a kdyz tak si davame pozor ale myslite ze bych mohla mit z pozdeni ze ted jim dost brufenu chytily mne na zacatku mesice moudraky a do ted mne boli tak doslava zeru prasky a taky malo jim muze byt spozdeni takle dlouho s toho? Test jsem si delal v dubnu urcite si jeste udelam ale jsem nervozni tak se ptam.
Test sis dělala v dubnu?
nebo v březnu? No každopádně by sis ten testík měla udělat znovu : ) já jsem na tom podobně..menstruaci jsem měla naposled 12.2 a do teď nic.. a na testech mám akorát dušíky..
Ahoj holky já měla MS naposledy v lednu co jsem vysadila HA a od té doby taky nic. Občas mě zabolí v podbřišku ale jinak nic ![]()
Já měla MS naposledy 30.1., testy jsem měla negativní, před týdnem jsem byla na vyvolávačce, takže teď čekám, kdy dorazí…
Zašla bych si k Dr.
@Markos-oska HA jsem brala. Půl roku po vysazení, bylo vše v pořádku, MS byla v rozmezí 24-28 DC a teď z ničeho nic se neukázala.
@janinka88 To já sem vysadila dostala MS s vysazení a od té doby sem MS nedostala. Když jsem byla u Dr. tak říkal že ještě počkáme ![]()
A po vyvolávačce ještě nic jo?? by měla dorazit do týdne nebo ne??
@Markos-oska tak ti jeste treba dorazi a kdyz ne tak ti dr. da vyvolavacku.
Od vyvolavacky jeste nic. Pry ma dorazit do 14 dnu a kdyz ne mam tam jit znova.
@janinka88 A co třeba těhu zkoušela si TT??
Už tomu moc naději nedávám že to normálně dostanu. Bude muset pomoct Dr. ![]()
@Markos-oska Tehu nejsem. Vsechny testy negativni. Byla jsem i na krvi a negativni. Nez mi dr. dala injekci tak me prohledla. Dnes je to tyden po injekci a nic
hruza. Tak uvidis treba MS dorazi a k dr nebudes muset. A nesmutni radsi at pomuze dr. aby se MS dostavil. Ja uz jen cekam, abychom se mohli dal snazit o mimi.
@janinka88 Nikdy bych nevěřila, že si budu přát aby MS přišla
aby se už konečně začalo něco dít. Já ani nevím jestli vůbec je možná ovulka bez MS. Dr. teda říkal, že je to možný.
A jak dlouho se snažíte jestli se můžu zeptat??