Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dekuji
bohuzel muzeme jit na IVF nejdrive za 9 mesicu. Budu mit ted injekce na umely prechod ![]()
@ivkaaa to se nejdřív dávají injekce? jako hormony? devět měsíců to je doba, ale co člověk neuděla pro to aby měl mimi ![]()
Jj hormony v injekcich. Po mesici na ne budu chodit a budu mit tzv. umelej prechod. Tak uz se tesim na navaly a jine libustky ![]()
Dekuji! A pokud si dobre pamatuju tys vysadila HA a cekas na MS od ledna ze? Aporad nic? A co Dr zatim to nejak neresi??
@ivkaaa přesně tak. byla jsem tam před 3 týdny a řekl že počkáme tak 3-4 týdny. tento týden je to 3 týden tak tam chci zítra volat a objednat se a aby se začlo něco dít. už mi to štve ![]()
Mne prvni a druhej mesic po vysazeni HA to doslo normal a pak se to prodluzovalo. nasadila mne tenkrat Dr leky Duphaston a hned dalsi mesic jsem tenkrat byla tehu
@ivkaaa na co to je? ten Duphaston
mě řekl, že sliznici mám střední a že klidne muzu byt tehu ale ze treba zatim nic nevidí tak sem zvedeva co mi řekne až na mě koukne.
@ivkaaa
to je mi líto. Držím palečky, aby jste všechno zvládli a dočkali se mimíska ![]()
@janinka88 dekujeme ![]()
Duphaston jsem mela na upravu cyklu, ale pak i na zacatku tehu mne ho nechali ![]()
Tak treba se zadarilo
Budu vam drzet moc pesti ![]()