Problémy s močovým měchýřem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
705
2.4.13 09:47

Problemy s mocovym mechyrem

Ahoj holky, jsem v 19.tt a už třetí den mě zlobí mocak, připadá mi, že jsem na záchodě každych patnáct minut. Pálení, řezání ani nic podobného necitim, jen větší citlivost spodku. Chtěla bych se zeptat, jestli zbytečně plasim a jestli mi některá neporadite, co volného v lekarne bych na to mohla koupit??
Když půjdu k Dr.,vezme jen moč a nasadí ATB?
Moc děkuji za rady:-)Kája.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
2.4.13 09:58

Brusinkama nic nezkazíš i kdyby ti nic nebylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
2.4.13 10:02

Mozna ti tam jen tlaci zvetsena deloha. Beze spechu bych zasla k dr. ATB ti nasadi az dle kultivace, kdyz nemas pálení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
2.4.13 10:04

Já taky furt chodila na záchod když jsem byla těhotná..třeba se ti mimi posadilo na močák jako mě a proto čůráš častějí..protože pokud tě nic jiného netrápí tak bych řekla že to je prostě těhotenstvím a budeš to muset vydržet..já ke konci taky nevydžela dýl jak 45minut nečůrat, to bylo peklo..po porodu mi ochabl močák takže jsem naopak měla problém se vyčůrat a museli mě cévkovat..no ještě že už to mám za sebou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
2.4.13 10:09

Zrovna nedávno jsem se tady na to ptala. Chodila jsem co chvilka, bolest ani pálení jsem necítila, odeznělo to samo asi po týdnu. Občas se mě to ještě zopakuje, ale bude to těhotenstvím když mě to tam mimčo nějak přimáčkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
2.4.13 10:10

Já jsem teď měla taky problém s močením, jsem v 16. tt a občas po vymočení, mě to strašně nutkalo i když tam už nic nebylo, takový tlak v močovém měchýři, jinak mě nic nebolelo ani neřezalo jen občas pálilo, odběr moči nic neprokázal, je to asi jen tlakem dělohy. ATB se hned nenasadí, když máš jen nucení. Jinak já užívám preventivně Urinal a po celý první trimestr Urovalmanosu, jsou to koncentráty brusinek a bez problémů se můžou v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.4.13 10:12

Moc děkuji, nevím, co se může a co ne, ty brusinky určitě zkusím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
2.4.13 10:13

@kaja7 ahoj,měla jsem stejný problém s tím, že na záněty jsem trpívala opravdu často, takže při frekvenci co 15min na WC jsem se bála, ale nerozjelo se to do zánětu, asi jen tlačilo mimi na močák, hodně pij, at se proplachuje a hlídej si spodek a záda, at nenastydneš! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 14:11

problémy s močovým měchýřem

Ahoj holky, obnovuji diskuzi…už jsem trochu bezradná. Minulý rok v červenci mě chytl zánět močových cest, měla jsem to spojené se zablokovanou bederní páteří/nevím zda to s tím souviselo…
V srpnu jsem měla další antibiotika… Absolvovala jsem UZ ledvin - vše ok. Zkoušela jsem vše možné, homeopatika, čaje, Manosu apod. Nic nemělo na můj močák vliv. Jsou dny, kdy je to lepší a zase horší…někdy je to takové, že si říkám, jak dlouho to ještě vydržím.
Minulý týden jsem absolvovala hysteroskopii, aby se vyloučilo, že se nestaly nějaké změny po mém akutním CS, což se vyloučilo. Byla jsem i u urologa, který mi prozatím naordinoval Mictonetten na zklidnění, ale nezabírá…
Už si nevím rady, ani nevím, jestli je to na urologa nebo koho…zda to může být od zad, občas taky bolí nebo gynekologické :nevim:
Předem díky za rady :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.14 14:13

Zapomněla jsem ještě dodat, že se moje problémy neprojevují pálením, ale neustálým pocitem na močení…

• Citovat
  • Upravit
4406
3.2.14 14:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi…už jsem trochu bezradná. Minulý rok v červenci mě chytl zánět močových cest, měla jsem to spojené se zablokovanou bederní páteří/nevím zda to s tím souviselo…
V srpnu jsem měla další antibiotika… Absolvovala jsem UZ ledvin - vše ok. Zkoušela jsem vše možné, homeopatika, čaje, Manosu apod. Nic nemělo na můj močák vliv. Jsou dny, kdy je to lepší a zase horší…někdy je to takové, že si říkám, jak dlouho to ještě vydržím.
Minulý týden jsem absolvovala hysteroskopii, aby se vyloučilo, že se nestaly nějaké změny po mém akutním CS, což se vyloučilo. Byla jsem i u urologa, který mi prozatím naordinoval Mictonetten na zklidnění, ale nezabírá…
Už si nevím rady, ani nevím, jestli je to na urologa nebo koho…zda to může být od zad, občas taky bolí nebo gynekologické :nevim:
Předem díky za rady :hug:

Ahojda, ach jo, mám to za sebou vše podobné…byly doby, kdy jsem měla ATB snad co měsíc…mám za sebou 2× uretrotomii…posl.asi před 4lety…od té doby se snažím všemožně léčit sama…brala jsem dobu Renol, kapky z pentagramu…to taky asi pomohlo, k tomu Chlorellu+ ječmen…pak od Hádka olej z jalovcových bobulí, najdeš na jejich stránkách i radu…Hádek-aromaterapie…jakmile mě začně tlačit ta trubice a pocit na čůrání, beru Urinal Akut…piju dlouhodobě Jančův ledvinový čaj sypaný…chce to posílit ledviny…já i moxuju…taky zkus nahřát v troubě na plechu sůl, pak dát do nějaké starého povlaku třeba na polštář a dát na postel a do toho lehnout…vytáhne to z ledvin nečistoty…je toho hodně, co můžeš zkoušet, homeo, ale chce to někoho, kdo ti poradí přímo pro tebe, ne nic obecného…zkus vyhledat nějakou masérku, co i moxuje anebo třeba akupunkturu…musíš posílit ledviny…ted dostávají hodně zabrat…přeji hodně štěstí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
3.2.14 14:47
@Anonymní píše:
Zapomněla jsem ještě dodat, že se moje problémy neprojevují pálením, ale neustálým pocitem na močení…

jo akorát nevím, jestli jsi těhule, to něco z těch věcí nemůžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 17:25

@silwuschka ne ne nejsem těhu a moc děkuju za tipy :hug: co je to to moxování? 8o

• Citovat
  • Upravit
5795
3.2.14 17:29

@silwuschka já jsem si naobjednala nějaké bylinky a přírodní léky od bylinkáře Jukla, zítra mi to dorazí, tak se uvidí…
Už jsem fakt bezradná, dala bych cokoliv za to abych od toho močáku měla chvilku klid :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
3.2.14 17:56
@Anonymní píše:
@silwuschka ne ne nejsem těhu a moc děkuju za tipy :hug: co je to to moxování? 8o

@amalka7 ted nevim, jestli jsi jedna a ta samá, ale snad jo…moxa - to je pelyňková tyčinka, která se zapálí a tím se míří na různé body dle čínské med.na těle a ty zahříváš…ale to ti musí taky někdo ukázat…já si právě nahřívám bod ledvin na chodidle… :hug: krásná profilovka…mám taky holčičku Amálku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí