Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim holciny
Chtela bych se zeptat, mam 4 mesicni dite, s pritelem spime zatim bez prasku a bez jakekoliv ochrany, ale davame si pozor a dava to pri kazdem sexu ven. Jeden sex ale to prave vydelal, dokoncil to a zase nachvilku dal nazpatek. Ted mam zpozdeni menstruace 4 den. Zatim neplasim a nechci si delat testy, je mozne, ze bych byla tehotna nebo to proste jeste blbne po tom porodu, ale predesle 2 mesicky jsem mela normalne v terminu. Mockrat dekuji za odpoved. Jste nejhodnejsi
![]()
Ano, je možné, že jsi těhotná…nebo máš prostě zpoždění. To ti tady asi nikdo bez věštecké koule neporadí. Zajdi si do lékárny a kup si test.
Já bych si teda udělala test.
Možnost, že jsi těhotná tam určitě je.
Je to malo pravdepodobné, ale ne nemožné.
.ale myslim že nebudeš určitě těhu.
No toho se prave obavam, protoze bych si to mimco stejne musela vzit, vzhledem k tomu ze mam doma uz jedno takhle malickaty… kamaradka mi prave rikala, ze sama mela zpozdeni mesicku 10 dni aji a druhej mesic 9 dni protoze se pry jeste po porodu ustaluji hormony.
Jojo no koupim jen jsem nechtela zbytecne plasit. Radsi se jen tak zeptam, za to nic nedam.
@milen.mm píše:
No toho se prave obavam, protoze bych si to mimco stejne musela vzit, vzhledem k tomu ze mam doma uz jedno takhle malickaty… kamaradka mi prave rikala, ze sama mela zpozdeni mesicku 10 dni aji a druhej mesic 9 dni protoze se pry jeste po porodu ustaluji hormony.
Určitě se ti ustalují, ale test si můžeš udělat pro klid duše, ne?
@milen.mm píše:
Pokud víš, že bys stejně šla na potrat, tak proč se nechráníte?
Test
… ani jedna nemáme tělo stejné, takže ti v tomhle budou zkušenosti druhých dosti k ničemu.