Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@milen.mm píše:
No toho se prave obavam, protoze bych si to mimco stejne musela vzit, vzhledem k tomu ze mam doma uz jedno takhle malickaty… kamaradka mi prave rikala, ze sama mela zpozdeni mesicku 10 dni aji a druhej mesic 9 dni protoze se pry jeste po porodu ustaluji hormony.
No dá se na tohle něco slušného napsat?
![]()
Ty budeš mít sex bez ochrany a když náhodou otěhotníš, tak si dítě necháš vzít…
No jak jinak, že…
Dost mne udivuje, že už jsi matka a máš tenhle styl myšlení.
Otřesné. ![]()
@gabriela82 Máš pravdu, v pravidlech je uvedeno, že diskuze má být jednoznačně pojmenována, tohle je ukázka, jak to vypadat nemá ![]()
@Anibas55 píše:
Teda holky vy jste se zase probudili do špatné nálady? Nezažila jsem diskuzi, kde by jste na zakladatelku neutočili jak je,, blbá,, a má blbé otázky. Jistě je chyba, že se nechránili kor když další dítě třeba jeden z nich nechce, ale co do toho pletete, biologii, špatnou mámu atd? Jste jako pijavice nezlobte se na mne.
musím souhlsit, opravdu se musíte do ní takto navážet?
@Anibas55 myslím, že nikdo nechce být pijavice. Jen nás hodně nepochopilo, proč se zakladatelka nechrání, když druhé dítě nechce.
@Naima Jenže miliontá diskuse s názvem „Můžu být těhotná?“
Jako co se na to proboha už dá napsat? Souložíš, můžeš! A pak snad radši dál nečíst, když se jeden dočte těch závěrů. Doufám, že toto není průměrný vzorek populace, to by mně z toho bylo dost ouvej…
@Anibas55 píše:
Jistě je chyba, že se nechránili kor když další dítě třeba jeden z nich nechce.
A to je to. Přítel dítě nechce a ochranu odmítá. No kde to jsme ![]()
@zanetka2712 píše:
musím souhlsit, opravdu se musíte do ní takto navážet?
A tak je to vždycky. Maminky jsem dokonalé a nikdy neudělali chybu. Tato chyba je veliká s tím souhlasím. Ale odpovídejte k tématu a nepleťte sem to co sem napatří. Kdo se poradit, poradí, ale slušně a bez napadání z jiného doušku.
@Anibas55 píše:
Teda holky vy jste se zase probudili do špatné nálady? Nezažila jsem diskuzi, kde by jste na zakladatelku neutočili jak je,, blbá,, a má blbé otázky. Jistě je chyba, že se nechránili kor když další dítě třeba jeden z nich nechce, ale co do toho pletete, biologii, špatnou mámu atd? Jste jako pijavice nezlobte se na mne.
Myslím si, že reagujeme jako normální mámy, není za co se omlouvat. Já si opravdu myslím, že žena, která dobrovolně a při plném vědomí počne dítě se stálým partnerem a chce si ho nechat vzít, není dobrá matka. Toť můj názor. Má někdo jiný?
A když jsme u toho, moje doktorka teda začala mluvit o antikoncepci hned při prohlídce v šestinedělí se slovy, asi nebudete chtít hned další, že? ![]()
@Anibas55 píše:
A tak je to vždycky. Maminky jsem dokonalé a nikdy neudělali chybu. Tato chyba je veliká s tím souhlasím. Ale odpovídejte k tématu a nepleťte sem to co sem napatří. Kdo se poradit, poradí, ale slušně a bez napadání z jiného doušku.
Rozvádět to do detailu začala sama zakladatelka. Měla se spokojit s ujištěním, že těhotná být může a udělat si test, který poví víc, než milion diskusí.
Holky ja jsem se chtela jen a jen pouze zeptat, nevedela jsem ze hnedka bude utocit a neco podobneho… delate jak kdyby vy jste byli uplne svaty a nikdy neudelali chybu. Ale asi mluvim s dokonalyma zenskyma ze? Ja jsem chtela jen radu, nic vic… a ne hned utocit? Das radu? das… budu rada, chces utocit? tak radsi semka ani nejakej komentar nepis. Dik!!!
@Manaja píše:
@Anibas55 myslím, že nikdo nechce být pijavice. Jen nás hodně nepochopilo, proč se zakladatelka nechrání, když druhé dítě nechce.
Ale ano, to mě taky. Je to pitomost. Ale proč jí to tak nenapsat. Proč hned napadat jak je pitomá, hloupá matka. Asi bych si řekla to samé, ale psát to sem nebudu.
A kdy uz tak jsem psala na zacatku uz DEKUJIIIIIIIIIII
a tim to melo koncit!!
@Leni78 píše:
Myslím si, že reagujeme jako normální mámy, není za co se omlouvat. Já si opravdu myslím, že žena, která dobrovolně a při plném vědomí počne dítě se stálým partnerem a chce si ho nechat vzít, není dobrá matka. Toť můj názor. Má někdo jiný?
Mám stejný názor. Ale zakladatelka se neptala zda je dobrá matka, ale jestli se může stát že je těhotná když se přítel udělal jinam a pak zase zpět do ní.