Blbne menstruace po porodu, nebo těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
568
9.12.15 12:10

@alifie @zoy Nám by nevadilo, kdybychom měli takové skoro dvojčátka. :D By aspoň chodili spolu do třídy. :D Akorát nevím, zda bych při nich zvládla začít studovat VŠ, jak to mám v plánu a taky bych se nechtěla vzdát kojení. Což mi doktor říkal, že druhé těhu by bylo na úkor kojení… Děkuji za vaše názory! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
9.12.15 13:05

No muj nazor tehu to byt muze ale nemusi my po sestinedeli zacli snazit o dalsi pac syn nam trval rok a pul s doktory no ejhle hned prvni mesic to vyslo…ms jsem mela presne mesic po porodu i kdyz jsem kojila, pak se dostavila dost velka ms a dlouha presne o tri tydny jak jsem to mela pred tehu. tak jsem si rekla ze mam po klidu a uz bude ms..no a v zari uz neprisla :-),pokud jsi delala test pred ms je jeste brzo pockala bych, taky jsem neverila az po mesici kdy nic nebylo (ms) tak me muz donutil a ejhle dve carky a uzt uz byl v 9+3…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
9.12.15 20:07

@Popelka12 Žijeme v tak blahobytné společnosti, že můžeš klidně být těhotná i kojit, jen je dobré si dávat pozor na dostatečný příjem vápníku a vitaminů. Jinak prvního jsem kojila naposledy ráno než jsem jela do porodnice. Bral to jen jako potravu, takže mu pak babička dala hrneček s mlíkem a v pohodě ho vypil, po mamince netesknil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
9.12.15 21:14

@tynaterezka Testovala jsem den po zpoždění MS. Ale dnes jsem si koupila nový test a vyzkouším zítra kdyžtak.
@zoy Děkuji za názor. Taky jsem si říkala, že je to blbost, že bych musela přestat kojit, ale pak jsem taky v některých diskusích vyčetla, že se jim mimčo odstavilo samo. Že ty těhotenské hormony se přenesly do mlíčka a mimi ho pak už nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
10.12.15 08:02

Holky, tak druhá čárka se na testu neobjevila ani dnes, po 6 dnech zpoždění. Zkoušet to už asi nebudu, ať nejsme zbytečně zklamaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí