Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Theodora92 píše:
Pokud víš, že bys stejně šla na potrat, tak proč se nechráníte?
Jestli na pritel dobre plavaci spermije, tak si v tom
Po porodu, je tvoje telo dobre pohnojene, takze pokud si penis po ejakulaci neumyl, tak bych moc ve zpoždeni nedoufala ![]()
To neni o tom ze bych ja nechtela ale pritel asi nechce, vis? A ja nevedela ze by se to mohlo chytnout hned, kdyz kdyz jsme se snazili o malou tak to dlouho trvalo.
Tak určitě bych si udělala test. Tvá kamarádka to měla tak a ty to můžeš mít jinak. Každá máte tělo jiné a každé se po porodu ustalují hormony jinak. Takže když ti kamarádka řekla měla jsem to tak a tak, tak sis měla uvědomit, že to můžeš mít jinak. A proč se teda s manželem nechráníte, když druhé nechcete? Antikoncepce se dá užívat i během kojení a taky třeba existují kondomy…
@milen.mm píše:
To neni o tom ze bych ja nechtela ale pritel asi nechce, vis? A ja nevedela ze by se to mohlo chytnout hned, kdyz kdyz jsme se snazili o malou tak to dlouho trvalo.
Přítel asi nechce, na případnou interrupci za tebe asi nepůjde. Doporučuji natáhnout šprcku, těhotenství přichází dost často kdykoliv, ne tehdy, kdy se nám to zrovna hodí.
@milen.mm píše:
Tak to už nechápu vůbec.
Přítel „asi“ nechce, ale vesele si ho do tebe zasune zpátky
A ty mu to dovolíš…
No ja bych tak klidna nebyla. Otehotnela jsem 5 mesicu po porodu z jednoho sexu.
Proč nechceš udělat test? Tady na emiminu ti asi težko řekneme zda jsi nebo nejsi těhotná. Jediné co mohu říct, že možnost tu je i když se udělal někam jinam a pak ho tam zase šoupnul. V penisu i po udělání zůstávají zbytky které zrovna třeba pustil už do tebe. Udělej test, pokud máš zpoždění 4 dny už by to test poznal.
Fakt jo? To my uz normalne tech 3,5 mesicu spolu spime. A nechala sis to?
Lol, ja jsem takle v 17 týdnu, lol:D udělala jsem stejnou chybu, ale jak se na to teďka dívám poučenýma očima, holky, my jsme některé fakt blbé:D
Mimochodem, proč se nechráníš, když dítě nechceš?