Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@milen.mm píše:
A kdy uz tak jsem psala na zacatku uz DEKUJIIIIIIIIIIIa tim to melo koncit!!
Mnohem dřív jsi ale psala, že by sis „to“ nechala vzít, čili měla jsi napsat děkuju hned na začátku a nepitvat tu váš přístup k antikoncepci a přerušení.
A jak muzes vedet ze jsem pocala dite?? Vzdyt klidne tehotna byt nemusim… a kdyz uz o me chces rikat ze jsem spatna matka, tak si to rikej o nekom jinym, nevis co ja jsem si musela zazit, protrpet… a vsechno!!! Nelibi se ti tady ta diskuze?? Tak odejdi, nikdo te tu nedrzi.
@milen.mm Každá akce vyvolá reakci. Jsi nezodpovědná a pak se divíš, že za to sklidíš kritiku. Co bys čekala? Chválu?
@milen.mm píše:
Holky ja jsem se chtela jen a jen pouze zeptat, nevedela jsem ze hnedka bude utocit a neco podobneho… delate jak kdyby vy jste byli uplne svaty a nikdy neudelali chybu. Ale asi mluvim s dokonalyma zenskyma ze? Ja jsem chtela jen radu, nic vic… a ne hned utocit? Das radu? das… budu rada, chces utocit? tak radsi semka ani nejakej komentar nepis. Dik!!!
Dítě do fungující rodiny je chyba? Chápu, kdybys řekla ajaj to se nepovedlo, no couž budeme se s tím muset poprat, ale ten dovětek o tom, že si ho stejně musíš vzít mě dostal.
@milen.mm
Ahoj, těhotná být můžeš a nemusíš! Já měla MS rozházenou skoro 9 měsíců po porodu. Tři měsíce jsem jí měla pravidelnou a pak jsme měla zpoždění třeba 14 dní, jednou dokonce 4 týdny.
Ale raději bych zkusila test ![]()
@milen.mm píše:
A jak muzes vedet ze jsem pocala dite?? Vzdyt klidne tehotna byt nemusim… a kdyz uz o me chces rikat ze jsem spatna matka, tak si to rikej o nekom jinym, nevis co ja jsem si musela zazit, protrpet… a vsechno!!! Nelibi se ti tady ta diskuze?? Tak odejdi, nikdo te tu nedrzi.
O Tebe tu ale nejde chápeš? Tebe nikdo zabít nechce. Vím, že mluvíme o fiktivním dítěti, ale napsala jsi to s jistotou o tom, že by sis ho nechala vzít. Která máma zabije počaté dítě z lásky? Máš říct no jo no, tak naše blbost, nechránili jsme se ale proč to má odnýst to malý?
@milen.mm píše:
Děkujikonecne normalni nazor
Normální názor ti na začátku napsaly všechny diskutující…
@milen.mm píše:
Děkujikonecne normalni nazor
Nemáš zač
Zkus ještě týden počkat, pokud se MS nedostaví tak udělej test.
Taky jsem jednou plašila že jsem těhu, měla jsem snad všechny příznaky, ale občas si to dokážem luxusně vsugerovat
![]()
Tak těhotná být můžeš a nemusíš. Co nechápu já - proč si neuděláš test, když bys šla na interupci? To bys měla o těhotenství vědět co nejdřív.
Zkus ten test, já jsem po porodu 10měs a ms mám rozházenou, ta se mi rozjela až po tom co jsem u malýho začala s příkrmy
Jinak určitě pokud se nijak nechráníte a další dítě momentálně nechcete, tak si nech napsat prášky, kondom je vám asi nepříjemný, nemužeš riskovat to, že otěhotníš a pujdeš na potrat, není to nic hezkého, pokud někdo dítě nechce chrání se, pokud ho chce tak se naopak nechrání
@milen.mm Nejen já, ale i další ti tu napsaly, že si máš udělat test. To, že kdekoho udivilo, že souložíš bez ochrany s tím, že bys dítě musela dát pryč, to zase neudivuje mě
. To nemá společného ani zbla s tím, jestli jsou tu ženské svaté nebo pekelné, ale s tím, jestli mají v hlavě srovnané dost elementární věci
.