Driclor a nespavost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
5.7.25 20:43

Driclor a nespavost

Ahojte mam takový problém, nedavno jsem zacal pouzivat pripravek Driclor a prvni den co jsem ho aplikoval tak jsem nemohl usnout (celou noc vzhuru) ale nemyslel jsem ze by to mohlo byt od toho, samozrejmne ze pali a svedi ale po chvilce to prestane tak jsem si s tim nedelal hlavu. Po druhé jsem ho pouzil a zase jsem neusnul a tak ja si rikam jestli ten driclor nemuze mit nejak s tim souvistlost, koukal jsem na nezadouci ucinky dricloru ale nic o nespavosti jsem nenasel. Tak si rikam jestli je problem ve mne? Ma nekdo taky takovy problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
5.7.25 21:52

Používám jednou týdně na noc ale krom pálení jsem žádné jiné věci nezaznamenala. :think: Zvláštní :think: Sleduj to ještě pár použití a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
5.7.25 21:56
@Zlobolka123 píše: Více

no zapomnel jsem dodat ze po treti co jsem ho pouzil tak jsem to udelal trochu jinak, ale taky mi to trvalo o hodne dele usnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.7.25 00:13

No funguje to na bázi toho, že vám to uzavře potní žlázy. Jenže skrz pocení se mimo jiné ochlazujeme. Takže mě napadá, že se vám kvůli tomu méně ochlazuje tělo a proto máte problémy se spánkem. Když je vám horko, tak spánek nikdy není kvalitní. Proto se má spát v místnosti, kde je cca 18°C. Je léto, takže to tipuju na to, že v ložnici je teplo a ještě se teď hůř chladíte, když se nepotíte. Jestli máte normálně peřinu, tak bych ji vyměnila za samotný povlak nebo prostěradlo. Nebo bych jinak zkusila zchladit trochu místnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
6.7.25 09:12
@andiedvorakova píše: Více

to bude mozna ono, dekuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...