Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte mam takový problém, nedavno jsem zacal pouzivat pripravek Driclor a prvni den co jsem ho aplikoval tak jsem nemohl usnout (celou noc vzhuru) ale nemyslel jsem ze by to mohlo byt od toho, samozrejmne ze pali a svedi ale po chvilce to prestane tak jsem si s tim nedelal hlavu. Po druhé jsem ho pouzil a zase jsem neusnul a tak ja si rikam jestli ten driclor nemuze mit nejak s tim souvistlost, koukal jsem na nezadouci ucinky dricloru ale nic o nespavosti jsem nenasel. Tak si rikam jestli je problem ve mne? Ma nekdo taky takovy problem
Používám jednou týdně na noc ale krom pálení jsem žádné jiné věci nezaznamenala.
Zvláštní
Sleduj to ještě pár použití a uvidíš..
@Zlobolka123 píše: Více
no zapomnel jsem dodat ze po treti co jsem ho pouzil tak jsem to udelal trochu jinak, ale taky mi to trvalo o hodne dele usnout
No funguje to na bázi toho, že vám to uzavře potní žlázy. Jenže skrz pocení se mimo jiné ochlazujeme. Takže mě napadá, že se vám kvůli tomu méně ochlazuje tělo a proto máte problémy se spánkem. Když je vám horko, tak spánek nikdy není kvalitní. Proto se má spát v místnosti, kde je cca 18°C. Je léto, takže to tipuju na to, že v ložnici je teplo a ještě se teď hůř chladíte, když se nepotíte. Jestli máte normálně peřinu, tak bych ji vyměnila za samotný povlak nebo prostěradlo. Nebo bych jinak zkusila zchladit trochu místnost.