Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosim o radu. ![]()
S pritelem jsme si pred pul rokem poridili mesicniho kocourka. Je to zlato, ale obcas se nam zda takovy posmutnely a tak premyslime, zda mu poridit spolecnika.. Ma otazka je, jestli je lepsi opet kotatko a jestli kocour nebo kocka? Urcite ho nechame kastrovat behem par mesicu, ale nevim, zda si lepe sednou dva kluci nebo ne.
Dekuju za nazory, nerada bych se rozhodla zle.
Hezky vecer ![]()
Urcite kocku. Dva kocouri i kdyz kastrovani by mohli delat problemy. A spis poridit mladsi, aby tomu co uz mate doma zustalo nadrazene misto. Ale rozhodne ve dvou jim bude lip.
Dekuju
Poridime mu pravdepodobne tedy kote kocku. Nakou krasavicku, at mu dela v okoli paradu ![]()
My měli nejdřív kočičku a až potom jsme si pořídily kotě kocourka. A den před tím než jsme ho dali vykastrovat, tak nám hajzlík stihnul kočičku oplodnit.
asi věděl co ho čeká. Naštěstí jsme koťátka udali a ještě jsme jich měli málo.
ale jsou to bezva parťáci. ![]()
@Isabou Tak si uzil naposled
A jak si na sebe zvykali na uplnem zacatku?
@kris.tug poprví a naposled
no úplně v pohodě. Nám přišlo, že si ho tak trošku adoptovala. Kočička je moje, ale i tak jsem jí musela nechat u mamky když jsem se stěhovala, protože kocourek, je bez ní hrozně smutný. I když si občas dávají docela kapky, tak si nikdy schválně neublížili. Kocourek je trošku zákeřnej. Zničeho nic jí přistane na zádech a tak podobně
ale ona si ho umí porovnat. ![]()
Taky doporučuju kočičku a nastuduj si na netu „seznamování koček“…není to (někdy) tak lehké…kočky mohou mít ze stresu z nového kámoše i zdravotní problémy. (Naši kocouři měli asi 2 týdny fakt fest průjem z nové kočky.
)
http://www.moje-kocka.cz/…kami-15.html