Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@koukolka_makova postinor je takový sajrajt, že hodina sem, hodina tam, nic se nestane.. přes to se udrží leda terminátor ![]()
Jo, je to hrozný svinstvo, takže bych se nebála,
Mne to na dva mesice rozhodilo cyklus
Ale to te nechci strasit ![]()
@martina.se píše:
@koukolka_makova postinor je takový sajrajt, že hodina sem, hodina tam, nic se nestane.. přes to se udrží leda terminátor
No, četla jsem pár případů, kdy terminátor přežil, ani můj gynekolog postinoru moc nevěří ![]()
Ale jinak myslím, že to opoždění by nemělo být takový problém, uvidíš no..
@koukolka_makova píše:
@martina.se myslis? Doufam, ze mas pravdu
jo, navíc mi po něm ms vždycky přišla dřív..
fakt bych se nebála, první jsi užila brzy.
@radkka píše:
No, četla jsem pár případů, kdy terminátor přežil, ani můj gynekolog postinoru moc nevěříAle jinak myslím, že to opoždění by nemělo být takový problém, uvidíš no..
jo, taky jsem četla, ale šance je fakt minimální..
Ahoj holky, vzala jsem si postinor cca 16hodin po sexu, ale na druhou jsem proste uplne zapomnela, zkratka jsem si ji nevzala.
Nevíte jaka je tedy účinnost jen jedné tablety? Předem dekuju.
Vzala bych si jí i když jsem zapomněla, ale myslím si, že by fungovat měl i tak (vzhledem k 72 hodinové lhůtě).. Příště (ale lepší je nenehodovat, že
) by to chtělo koupit ne postinor, ale escapelle, to je jenom jedna pilulka, takže neni na co zapomenout ![]()
@Ifar píše:
Vzala bych si jí i když jsem zapomněla, ale myslím si, že by fungovat měl i tak (vzhledem k 72 hodinové lhůtě).. Příště (ale lepší je nenehodovat, že) by to chtělo koupit ne postinor, ale escapelle, to je jenom jedna pilulka, takže neni na co zapomenout
No problem je, ze uz je to týden ![]()
@MagaliPagali Tak to už myslím, že nemá smysl si jí brát.. Ale buď v klidu, ta první je myslím nejdůležitější, pro jistotu mrkni do příbalového letáku, jestli tam něco nepíšou.. On ti asi nikdo s určitostí neřekne, jestli jsi nebo nejsi těhotná, ony i ty pilulky maj nějakou procentuální účinnost
Ale nejlepší bude asi zůstat hlavně v klidu, my s chlapem jsme se o prcka snažili půl roku a nic, takže ta pravděpodobnost bude malá (kor když si vzala i tu první pilulku ![]()
Ahoj, predem se omlouvam, ze pisu bez diakritiky, me zarizeni ji nepodporuje.
Prvni pilulku jsem si vzala cca 15 az 16 hodin po aktu, tzn. ve tri. Druha pilulka se ma dle navodu brat presne po 12ti hodinach…bohuzel me neprobudil budik, takze jsem ji zobla mezi sedmou a pul osmou, tzn. po cca 16ti hodinach. Ted nemuzu nikde vygooglit, jak moc velky je to prusvih. Mate tim nekdo zkusenost? Bojim se, ze se takto ucinek Postinoru anuloval.