Dtest kuchyňských robotů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dtest kuchyňských robotů
Zdrávím, nemáte prosím někdo Dtest ve kterém je hodnocení kuchyňských robotů. Moc by se mi to hodilo, chci koupit k Vánocům. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kuchyňského robota jsem řešila před 3 dny.
dTest odebíráme 3,5 roku. Naposledy byly roboty hodnoceny v čísle 5/2013. Vítězem byl Bosch MUM 54230 Styline (72%). Mám dojem, ale že už jsem ho nikde nenašla, proto jsem nakonec vybrala novější verzi BOSCH MUM54240 a nejlevněji vyšel v Datartu za 4999,– Kč. Kdybyste chtěla, můžu když tak vyfotit a poslat stránky z dTestu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes došel k Vánocům, takže nevím. Dostaneme ho od tchánů příští týden. Ale recenze měl skvělé a vzhledem k tomu, že je to akorát novější model toho vítězného, tak si myslím, že bude dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Roboty byly hodnoceny i v posledním čísle DTestu.
Philips HR 7958/00 velmi dobře (88 %)
Bosch MUM48A1 velmi dobře (86 %)
Kenwood kMix KMX51 velmi dobře (86 %)
Tefal QB404H38 Masterchef Gourmet velmi dobře (85 %)
Electrolux Assistent EKM4100 velmi dobře (82 %)
Kenwood MultiOne KHH326WH dobře (79 %)
ETA Gratussimo 0023/10 dobře (78 %)
Kitchen Aid 5KSM156 Artisan dobře (77 %)
ETA Gratus Max 0028/40 dobře (76 %)
Sencor STM 3014RD dobře (76 %)
Bosch MUM54920 Styline Colour dobře (74 %)
Kenwood KM285 Prospero dobře (74 %)
Kenwood Major Classic KM636 dobře (71 %)
Kenwood Chef Classic KM336 dobře (71 %)
Raději anonym, aby si mně DTest nepodal ![]()
- Citovat
- Upravit
Máte pravdu! Úplně jsem prosincové číslo zazdila. Žila jsem v domnění, že poslední je listopadové. Omlouvám se… Už jsem ho vyhrabala s. 14-19.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Test mam doma. ja ho cim dal vic nemam rada. ty testy jsou povetsinou blbe postaveny. ma smysl cisst jednotlive dilci vysledky testu. ale celkove hodnoceni a vitez je uplne mimo. treba ten kitchenaid- hluboce za pulkou. pry je tezky. tak nepredpoklasam ze takovyho robota ma clovek schovany v garazi a denne ho prenasi na linku. hodne bodu strhavaj za spatny navod, s tim teba problem nemam. na prednich mistech najaka sunka co jen sleha, ale protoze vyrobce ani nedeklaruje, ze by to hnetalo nebo mixovalo ci strouhalo, tak je to ok. porovnava neporovnatelne stroje.
nejakou vydrz v case budoucim to nehodnoti vubec. to ze to je celokovove- to nijak neziska body nad plastaky. jestli je nadoba plast nebo sklo- stejne hodnoceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit