DTest - Test vysavačů 2012
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, v Nemecku delaj podobny testy a dvakrat za sebou jim vysel nejlip Siemens VSZ31455 (modrej - cervena varianta je VSZ31456). My si ho koupili a naprosta spokojenost, ma vsechny mozny ruzny filtry a saje jak blazen. Ale hlavne, super se s ním manipuluje. Mame doma psa, takze vysavam kazdej den (nekdy i 2×) a naprosta spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já měla Eta a byla jsem spokojená. Ale Toník by, l už starý a tak jsme si koupila novou Etu. A KATASTROFÁÁÁÁ. A nehledě na to že manžel mi někam dal záručák a já nemohu ani reklamovat
tak že mám doma vysavač, který netáhne. Vytáhla jsem starého Tondu a vysávám zas s ním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra2829 Ale fakt je super… stavět novostavbu…
Ale zase bych s tím asi měla strach odsát miminku nos ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 Tak my budem rekounstruovat byteček. Já jsem skromější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra2829 Jeeee, tak myšleno nebylo, máme baráček a jsem spokojená. Opravujeme starý. To byl jen takové povzdechnutí, že stavět novostavbu, tak nevávám a dám si všude ten centrál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
roboticky vysavac
Dobry den,
a nemate nekdo pristup k vysledku z dTestu na ROBOTICKE VYSAVACE 2012? Vanoce jsou za dverma, tak investovat sikovne.
Diky
- Citovat
- Upravit
Test vysavačů 2012
Dobrý den,
ráda bych se Vás zeptala, zda je test vysavačů z roku 2012? Díky
- Citovat
- Upravit
Zdravím, chci se zeptat, jestli tyhle výsledky jsou všechny (myslím od nejlepšího vysavače)? Nechce se mi moc věřit, že by jako nejlepší vysavač ze všech byl Electrolux ZG 8800 UltraOneGreen… ![]()
- Citovat
- Upravit
Určitě to nebudou všechny
Těžko říct podle čeho se vždy dělá výběr. Ono moc nejde srovnávat robotické, klasické, centrální či vodní vysavače. Každý má své pro a proti a každý očekává od vysavače něco jiného. Pokud někdo chce trvanlivost a hlavně velkou účinnost vysavače tak nejlepší jsou vysavače s rotačním separátorem například orky apod. Ale tyhle vysavače se v testu asi neobjeví, protože je nekoupíte na každém kroku.
- Citovat
- Upravit