Vyhodím tu pračku! Zapáchá
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vyhodím tu pračku!
Ahojte, holky, poraďte! Jsem už vyřízená z naší pračky. Máme LG starou 3 roky. Teď ten problém-zapáchá po zkažené vodě, úplně se mi z toho navaluje! Vyprané prádlo smrdí. Peru v eko prostředcích a pro malou peru vše v mydlinkách. Manžel celou pračku rozebral, trubky, vše nikde nic. Vše čisté. Opravář praček řekl koupit desinfekci, tak já nakoupila a ono nic, furt tak moc strašně smrdí!!! Poraďte, co mám dělat? Pračka pere normálně, ale ten zkaženeh-hnilobnej puch! Fuj! Mám ji chytnout a vyhodit? Ocet jsem taky zkoušela i kys. citronovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pereš v gelu/slizu? Zkus pár dní normální prášek. Zkus dát něco na vyvářku ![]()
pokud nezabírá ocet, tak mě nic jinýho nenapadá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko píše:
Pereš v gelu/slizu? Zkus pár dní normální prášek. Zkus dát něco na vyvářkupokud nezabírá ocet, tak mě nic jinýho nenapadá
Peru ve slizu a normálním eko prášku. Pračka už projela několikrát na vyvářku a nic. Jsem z ní fakt nešťastná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M+M+S mě začalo prádlo smrdět po slizu, koupila jsem Persil a je zase klid. Ale nevím čím to bylo. Pračku mám dva roky. ![]()
Nechceš si koupit nějakou malinkou krabičku toho normálního prášku, co se prodává a vyprat v tom třeba utěrky nebo něco co přijde míň do styku s kůží? Jen na test, stojí to asi 60,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M+M+S To jsou právě ty mydlinky, ekopřípravky netuším, ale v tomto jim taky moc nevěřím.
V mydlinkách jsem prala jednou a bylo to naposledy. Dělo se totéž co popisuješ. Ještě několik praní za sebou trvalo, než se to zlepšilo. Konkrétně ty mydlinky mi ulpívaly na celém bubnu.
Z tohoto důvodu střídám prášek a gely.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je divné.. Taky jsem měla problém, že mi smrděla pračka a ty věci
Opravář taky nic nenašel, tak jsem do bubnu nalila litr octu a prala jen tak prázdné na 90 stupňů. Nakonec jsem zjistila, že je to pravě tím pracím gelem woolitem. Co ho nepoužívám tak prádlo voní a voní.. Sliz bych úplně vynechala aspoň na nějakou dobu. Uvidíš, že zápach zmizí. Jen buď trpělivá. Mě to trvalo tak 8-10 praček..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
ja teda peru jen v gelu, ale slysela jsem, ze prave tenhle zapach dela gel. Obcas je nutne opravdu vyprat neco na 90C, jinak u stare pracky jsem to jednou mela taky, tak jsem zkoumala co to muze byt a jak je to guma ve dvirkach(nevim jestli mas horni nebo bocni plneni) tak tam byl bordel a strasne to smrdelo a ber to tak, ze vlastne pri kazdem prani to slo na pradlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel rozebral celou pračku, vytahl mi i tu těsnící gumu, kterou jsem vydrhla-ale ta nesmrdí, nesmrdí ani filtr. Smrdí jen ten buben-jde to jen z toho. Celé 2 roky peru ve slizu a nic. Jsem z toho na nervy
Manžel ji chce vyhodit a já zase nechci, je přeci stará 3 roky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám jen prací prášek Batole od a gel od Batole a ten sliz. Jinak pračka je plněná předem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem měla takovej problém a když si na to vzpomenu
a od tý doby co neperu v gelu je klid.Zkus tam nalít ocet a zapnout na vyvářku, jestli ani tohle nepomůže tak teda nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych taky zkusila, jak radí holky, koupit jiný (neeko) prášek. Nemám zkušenosti s pračkou, ale dělá mi to myčka. Kdysi jsem si koupila nějaký eko prášek do myčky a když ho používám, tak myčka prostě smrdí. Nikde nic není vidět, ale když to otevřeš, tak je do děsný. Takže jsem zase nakoupila Somat tablety a střídám to abych ten prášek vypotřebovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám doma taky pračku lg asi 3 roky a potýkám se se stejným problémem, ten puch je strašnej. Prášky používám ariel a batole, jen jsem teda přišla na to, že když peru jen na 40 tak to prádlo voní a když peru na 60 tak už nevoní. Ale já potřebuju třeba pro kluky prostě na 60 že. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to často páchne z těch zásobníků na prášek, tak je zkus odmontovat a vymáčet v octu, změnit prací prášek, pořádně větrat, ale to všechno děláš co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známá měla také novou pračku LG a ten samý problém. Řešili to i s opravářem, ale k žádnému výsledku nedospěli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit