Vyhodím tu pračku! Zapáchá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14212
14.9.12 14:14

Ja pouzivam jednou za cas cistic pracky, doporucovala jsem ho i kamaradce, ktera taky nevedela co s prackou, vyzkousela kde co a smrdela porad a po tomto pry v pohode. Nevim, jestli se prodava nejaky i normalne v obchode, ja pouzivam komplet cistici prostredky od firmy Eurona, coz se objednava pres net a tam jsem tedy s tim cisticem pracky spokojena. Najdes na strankach www.eurona.cz pokud by si nechtela delat objednavku, tak ti muzu predat kontakt na nejakeho dealera z tveho mista bydliste, ktery by ti to objednal a predal. Pokud by si totiz chtela jen ten cistic tak zbytecne prodelas na postovnem, to je zdarma az pri objednavce nad 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.9.12 14:17

A na kolik stupnu peres? Ono kdyz peres casto pri nizkych teplotach, tak ti muze klidne zacit i plesnivet buben. Chce to obcas projet na opravdu vysokou teplotu a nejlepe s pridavkem octa.
Teda ty informace o slizu a gelech jsou zajimave. Ale ja mam trebas 17 let starou Whirpoolku, pouzivam vsechno mozne - ale vzdycky delsi dobu, nez mi dany pripravek dojde a zatim jsem ani po gelu, ani po slizu nemela sebemensi problem.
Jinak nechavala bych pracku dlouhou dobu vetrat po vyprani. Asi se dole pod bubnem zadzuje nejaka voda, ktera pak asi dela ten smrad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
14.9.12 14:27

Proč se neporadit rovnou s odborníky na LG? Stejně je to divné, prostředky by zase tak zásadní vliv na pach pračky neměly mít. Každopádně v gelech neperu, protože jsou to neefektivní prací prostředky, když tak na praní v ruce.
Zkus opravdu kontaktovat přímo LG v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
14.9.12 14:30

A nejde to až z odpadu? Jinak by mělo to, co píšeš, pomoct, vyvářka, pořádný prací prostředek, savo proti plísni stačí na 60… Vždycky to pomohlo… Když jste ani nic nenašli.. Hadice na vypouštění, odpad v domě? Jinak mě nic nenapadá, jinak bych zavolala technika z LG, normálně na opravu, co by na to řekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
14.9.12 14:34

Mam taky LG, mam pocit, ze mozna bylo v navodu, ze se nemaji pouzivat tekute pripravky, ale nevim, taky je pouzivam, davam primo do bubnu. Jinak mne i mamce smrdela voda, co zustavala v te nadrzce na avivaz, ale to jste urcite kontrolovali

• Citovat
  • Upravit
775
14.9.12 18:35

Prášek dávkuji přímo do bubnu a aviváže nepoužívám, takže v dávkovač je čistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
15.9.12 10:31

Já jsem gel používala asi 2,5 roku a nic nesmrdělo. Začalo to až pak, ale to vám byl smrádek…Teď co ho nepoužívám je to opravdu v cajku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
15.9.12 10:35

Občas se to má prostřídat, vyvařit třeba ručníky s práškem, projet pračku naprázdno s čističem, kyselinou nebo savem, dlouhodobé používání nízkých teplot a gelů neprospívá, to se ví…
Ale zakladatelka už zkusila všechno a nepomáhá nic.
Myslím, že bez toho LG opraváře asni nic nenaděláte, ten by měl vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
15.9.12 16:12

Děvčata, dnes jsem nalila do pračky Savo Tornádo :lol: :lol: :lol: už jsem počítala s tím, že pračku budu vyhazovat, ale…POMOHLO TO!!! Nic nesmrdí!!! Vylila jsem tam půl litru, projela na program čištění bubnu, po té jsem dalaprogram ma 1:30h - na 60stupňů a je to OK. Jela jsem koupit Ariel a už peru :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
11.11.12 02:58

Ahoj mam stejny problem naše pračka začla desně zapachat skusily jsme i savo ocet nekolikrat na 90 stupnu a nechat to i chvilu tam ale nic smrdi smrdi i oblečeni použivam praci gely tk myslite ze kdyz budu prat v prašku tak to bude dobry? uz ju chcu vyhodit ale zase nebyla nejlevnějši a pračku mam 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
11.11.12 07:57

Ahoj, my ji nakonec celou rozebraly - vyčistily buben-byla tam plíseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
11.11.12 08:36

Zvladnem to rozebrat sami? muž je zručny ale ja su takovy trdlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.11.12 08:43

Tím gelem to taky může být. Po gelu mi začaly smrdět ručníky, přešla jsem na prášek a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
11.11.12 08:49

Ja jednou dala prašek ale tim že mam hafo černych věcí tak mi tam zustal tak jsem přesedlala na gel nu a čim jste vyčistily tu pplisen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
11.11.12 09:24
@Balua píše:
Ja jednou dala prašek ale tim že mam hafo černych věcí tak mi tam zustal tak jsem přesedlala na gel nu a čim jste vyčistily tu pplisen

Na černý je to blbý, ten dávám jen na barevný. A nebo u černýho dát ještě jedno máchání :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí