DTest - Test vysavačů 2012
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
DTest - Test vysavačů 2012
Dobrý den, v DTestu nyní vyšel test vysavačů. Byl by někdo ochotný, kdo má k výsledkům přístup, sem napsat, jak se jednotlivé vysavače umístily? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak tady, prosím… jestli chceš k nějakému něco víc, dej vědět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukam ze hoover nic moc. My teda mame jiny typ. Stojaci…vsechny ty testovane vysavace jsou hadicovy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik píše:
Koukam ze hoover nic moc. My teda mame jiny typ. Stojaci…vsechny ty testovane vysavace jsou hadicovy?
přítel děla na reklamacích a velice tě lituje za hoover ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Schara Sním o něm, ale aspoň 8 tisíc není momentálně volně k dispozici. Tak to holt musí být pořád ten ruční ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik píše:
přítel děla na reklamacích a velice tě lituje za hoover ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baruska2011 píše:
@Schara Sním o něm, ale aspoň 8 tisíc není momentálně volně k dispozici. Tak to holt musí být pořád ten ruční
já mám za 4000kc… sencor (kokretni model nevim, ale na heurece mel dost dobrych recenzi) a jsem maximalne spokojena… i manzel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky pomůžu, jestli chceš, ale koukám, že už holky pomohly
Ale klidně se ovzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale k robotickému stejně potřebuješ obyčejný na kouty, sedačku, škvíry a tak. Jako na každodenní debordelizaci po dětech úžasné a aspoň to přinutí posbírat všechny krámy ale svá omezení to má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky… zde PDF (všechny vysavače i s obrázkama…)
http://uloz.to/…acu-2012-pdf
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Efsheny diky, koukam ze tam zadnej stojaci nemaj.....chjo, ty jsou nejak na indexu nebo co, protom je mam nejradsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit