Dua Lipa lístky do O2 areny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dua Lipa listky do O2 areny
Ahojte dievcata, prosim poradte mi, ake vstupenky zakupit na koncert Dua Lipy, ktory bude buduci rok v O2 arene. Chcem ist s 11r dcerkou, tak aby z toho nieco mala. Do kotla asi nie. Budem vdacna aj za tipy na ubytko v blizkosti. Velmi pekne dakujem za Vas cas a ochotu pomoct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak záleží, kolik chceš zaplatit
Jinak bych se nebála ani těch nejlevnějších, myslím, že zážitek to bude tak jako tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB ide o to, aby ju dcerka videla. Urcite su miesta, okrem kotla a VIP, kde je dobre vidno aj ked nekupim tie najdrahsie listky. Nikdy som tam nebola, tak som sa chcela poradit. Dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, kupovala jsem včera po poledni a už byly skoro všechny vstupenky pryč, takže myslím, že si nebudeš moct moc vybírat. My jsme koupili nahoře naproti pódiu, máme to raději než na straně, i když je to dál, ale zase přímý výhled. Doporučuju nekupovat lístky nad technikou (šedivý obdélnik na plánku), je nejisté, jestli tam nebude něco zavázet ve výhledu (nemusí, může to být ok, ale nevíš, včera bylo nejvíc volných míst právě tam, takže většina lidí asi uvažuje stejně…)
Držím palce, ať dobře vyberete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikky24 píše: Více
vcera a kde? 🤨 lebo ja som nasla, ze predaj bude spusteny dnes o 10h. na ticketportal a ticketmaster. Každopádne moc dakujem za info a pekny den ☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovali jsme přes Ticketmaster, dnes začíná prodej pro všechny, ale včera byl presale a ten asi využila většina fanoušků, byl na to speciální kód, který ti poslali, když ses zaregistrovala na oficiálních stránkách zpěvačky. Taky bych to nevěděla, tohle si řeší syn, já jenom platím 🙂 Takže počítej s tím, že to bude už dost přebrané, ale nějaké lístky tam asi budou, když vezmeš něco nahoře naproti pódiu a ne za technikou, tak to bude určitě fajn. A hlavně to nekupuj přes Viagogo, ti se vždy tváří, že mají lístky, i když jsou jinde vyprodané, ale jsou to podvodníci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikky24 píše: Víceďakujem, velmi si mi pomohla. Pokusam sa zaregistrovat na jej stranke, ale nejde to. Ale ludia pisu, ze tie kody sa daju zdielat. Ak by to nebol problem, mohla by si mi ho poslat? dakujem za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ráda, ale já si ho nepamatuju ☹️ A v mailu to má syn, který je ve škole, kde ani o přestávce nesmí mít mobil, takže se ho nemůžu zeptat. Ale myslím, že to bylo něco jako happy4you nebo happy4u nebo tak… Ale fakt nevím, můžeš to zkusit, třeba to půjde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na koncert s 11letou dcerou bych doporučila zakoupit vstupenky na sezení, ideálně někde v nižších sektorech s dobrým výhledem na pódium, třeba sektory blízko hlavní plochy. Co se týče ubytování, dobré možnosti jsou hotely v okolí O2 Areny, jako třeba Hotel Carol nebo Wellness Hotel Step, které jsou v blízkosti a pohodlné pro rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetaVondrackova dakujem za tipy. Dva dni som skusala kupit listky, bol to masaker a bolo skoro bez sance vobec cokolvek hodit do kosika. Nakoniec mame na sedenie, ale az uplne hore ![]()
ceny ubytovania v okoli O2 su samozrejme uz teraz premrstene. Zvazujem, ze po koncerte by sme jednu noc zostali pri O2 a potom sa presunuli na 2 noci niekam blizsie k centru. Asi bude problem dostat sa po koncerte metrom niekam do centra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.