Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zabarveného ducha určitě ne (pokud do ní nenačůrala těhotná). Pokud je bezbarvý jen vystouplý, tak jde jen o nános testovací hmoty.
jakoze nalijes vodu na test?nebo ze jsi tu vodu vypila?
mne to prijde divny.voda test neobarvi…
no asi tak udelala sem test a polozila omylem na hodne mokrou plochu kde byla voda a ukazal se mi tam dusik tak tet nevim je trosku ruzovy ![]()
Voda ho nezabarví. Ale může případného těhu dušíka zvýraznit.
joo? tak uvidime udelam teda novy.ale udelam ho tak tak za 3dny druhy test a uvidime
dekuju moc
![]()
Muže ti ducha zvíraznit,ale musí být rožový…Já sem t aji tak udělala když jsem měla pozitivní test a pak uschnul,tak čárka nebyla tak výrazná když jsem ho namočila tak se zvíraznila.
sunnyho.motylek píše:
Muže ti ducha zvíraznit,ale musí být rožový…Já sem t aji tak udělala když jsem měla pozitivní test a pak uschnul,tak čárka nebyla tak výrazná když jsem ho namočila tak se zvíraznila.
a si tehu?
Anonymní píše:sunnyho.motylek píše:a si tehu?
Koukni na metřík:-)
. Voda určitě ducha neudělá, zvlášť ne, jeli lehce ružový. Takže napůl držím pěsti a napůl gratuluju a jsem zvědavá na další testik ![]()
sunnyho.motylek píše:
tak pošly fotku
dobre du to skusit ale mam blby fotak tak nevim jak to vyfotit aby to bylo videt
tady je ale neni to asi videt
ale vidi ho i pritel ze tam neco je tak nevim ![]()
chci se zeptat muze obycejna voda udelat docela viditelneho ducha na testu?