Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já tam něco malinko vidím, takový stín ducha
Ale ještě je brzy, však víš. Zkus pozítří znova. Já jsem třeba 10 DPO nikdy ani náznak ducha neměla, vždy nejdřív kolem 12.-13. DPO.
Děkuji moc za názor, a nevíš jak poznám jestli to náhodou není jen ryska? Co myslíš?
Taky vidím ducha. Ryska bývá úplně tenká. Ale ještě je brzo takže bych se zatím neradovala.
Děkuji, vím že je brzy, a nemusi to vyjit, ale ja jsem neskutečně šťastná, že po tolika měsících mam aspoň konečně ovulaci.
Ahojte. Prosim vas, vzdy ked si robim test a nacitava sa vidiet tam druhu ciarku. A kym vyschne farbivo do minuty-dvoch je tam len jedna a druha slaba. Co to podla vas znamena?
Ahoj, ozývám se poznat včerejšku. co myslíte, sili to nebo ne?
Holky já a moje touha, je tam duch nebo ne? 10 DPO jsem. ![]()
@Anonymní píše: Více
Dobry den, momentalne resim neco podobného, jak Vam to dopadlo?:) dekuji za odpoved
@miichaellaa píše: Více
Dobrý den, bylo z toho těhu
12.den po ovulaci jsem si udělala digitální test a potvrdil to. Bylo to zamlklé těhotenství, ale čárka to fakt byla.
Doporučuji testy z Benu - přímo tu jejich značku, neukazuje rysku, mám s nimi nej zkušenost. ![]()
Ahoj, prosím poraďte. Jsem 10DPO (ano, vím že je brzy testovat), ale myslíte že je to duch a nebo ryska jenom? Přijde mi to stejná tloustkajak ta druhá ale barva fakt netuším. Prosím fotku si zvětšte, jde to vidět málo, ale jde. Výsledek jsem odecitala po 4 minutách. Děkuji moc