Duch v den MS

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1981
29.11.20 04:19

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.11.20 06:14

Stín na testu vidím. Zkus si za pár dní udělat test znovu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
29.11.20 06:31

Ducha vidím. Měla jsem o malinko silnější čárku až 4 dny po očekávané ms, ale měla jsem kratší cyklus (24). Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
29.11.20 10:52

Ahoj. No duch tam je a taky záleží, kdy byla ovulace. Počkej dva dny a rano testni znova. Vím, ze se ti nechce čekat, ale musíš! :mrgreen: Držím palce 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.20 13:54

Já jsem měla v den MS ducha z odpolední moči. Testovala jsem pak co dva dny a trochu to sílilo. Dálnici jsem ale měla neměla nikdy, ani 10 dní po zpoždění MS. Nicméně to nic neznamenalo, těhotná jsem byla a dítě bylo v pořádku 😊 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.11.20 15:03

Duch?

Dobrý den dámy,
Prosím o radu. S manželem se už dlouho snažíme o miminko. Vždycky, jakmile mi nepřijde menstruace v termínu (nestává se to tak často a zpozdi se max. 1-2 dny), hned si fofruji udělat test. Nevím, jestli už nejsem blázen a jestli si tam tu druhou čárku jen nepředstavuji. Manžela tím zatím nechci zatěžovat, dokud mi test nevyjde opravdu pozitivní, protože se už také moc na miminko těší a začíná být nesvůj vždy, když to nevyjde. Poraďte mi, zda jsem blázen, nebo zda můžu doufat…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.20 16:39

@Karabby tady je ta čárka vidět bez hledání. Myslím, že by to mohlo vyjít :). Kdy měla MS dorazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.11.20 16:44

@Anonymka1993 právě že dneska. Jen mám vždycky nervy napnuté jak špagát. Je to poprvé, co se mi zdá, že se tam něco objevuje. Tak moc děkuji. Už si připadám jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.20 16:47

@Karabby tak to za mě vypadá dobře :). Nemám zkušenost s těmito testy, tak nevím, jestli nedělají falešné čárky, ale čárka tam 100% je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.11.20 16:52

@Anonymka1993 moc děkuji. Já vlastně taky ne :D jen jiný doma nebyl. Asi zítra nakoupím milion různých testů a budu doufat, že se objeví alespoň stejná nebo silnější čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.20 17:02

@Karabby já byla nejspokojenější s GS Mamatest nebo Women Secret BABY :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
26.7.22 16:27

Duch na tt v den MS, která se dostavila odpo

Ahoj holky, snazime se o mimi cca rok a pul, neuspesne. Tak jsem si nasadila gynex, ted ho beru druhy cyklus, pry dela zazraky :nevim:. Ms jsem mela celkem nepravidelnou posledni dobou a ovu nesleduji, ale sex byl nekolikrat, kdyby to bylo tehu, tak jedine ze sexu pred 8dny. Dnes rano jsem testila a takhle to dopadlo. Na pepinu asi duch? A na mamatestu nic moc :nevim:. Ale, byla jsem po nocni, takze moč nebyla koncentrovana, kdyz jsem testy provadela rano a kdyz jsem se dnes odpo vzbudila, tak jsem zacala lehce krvacet, vypada to na ms.
Zajimal by me vas nazor, myslite ze z toho nic nebude? 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital