Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pidi duch tam je, ale já teda měla v den vynechane menstruace už čárku jako hrom. Každopádně přeji, ať to klapne ![]()
@Ojanka no to si právě taky říkám 🤷🏼♀️ze by měla byt silnější ale zase bylo odpoledne… Rano testují znovu ale teď jsem prostě zvědavá 😅 😃
Ja taky testovala odpoledne, a byla tam dálnice. Ale jak píšeš, zkus to ráno a uvidíš, držím pěsti ![]()
Tak stačí aby byla ovulace o dva dny posunuta a už je čárka slabší. Já měla takového ducha 10 dní od sexu při kterém se zadařilo.
@Nicole 1234 no ja měla ovu zhruba 14.11. Ale tuleni bylo každý den 2× denne 😅přítel je trošku ehm no je jaky je😅takže se mi to špatně určuje
Tak z tulení být těhotná nemůžeš…
my se tulíme s manželem pořád a i 10× denně a ani jednou jsem z tulení těhotná nebyla…
Mě to spíš přijde jen jako ryska.. taky jsem to tak měla a těhotná jsem nebyla
@Anik6
no každopádně teď večer tam nebylo nic, takže asi se budeme muset snažit dal…zpoždění MS nemivam, byvam na den přesná ale asi stres ![]()
Na začátku těhu jsem si koupila snad 10 testů a všechny vyšly buďto s duchem, nebo negativní… po 10ti dnech zpoždění ms jsem to nevydržela a šla na gyndu, a byla jsem ve čtvrtém týdnu. Zase mám kamarádku které vyšel test s duchem a den na to dostala ms. Takže uvidíte, může to být i nemusí. Držím palce at to dopadne tak, jak si přejete ![]()
@nikniknika děkuji ❤️️aha tak to je taky. Dobré, pak jak se ma člověk na ty testy spoléhat
Zdravím holky, dnes jsem to měla dostat, ms nepřišla, odpo jsem testovala… vidíte tam neco nebo mam vidiny😃 🙈?