Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nějakej náznak tam vidím, nicméně 10 DPO by už to mělo být silnější, myslím, zatím bych byla v klidu.
Nechci ti brát iluze, ale mamatesty v poslední době dělají ještě o dost výraznější duchy a nic z toho není. Zopakuj test minimálně po třech dnech, pokud je tohle náznak čárky po hCG, měl už by být výrazně silnější.
Nic tam nevidím a pokud to je mamatest, tak na něm mám ducha pokaždé, když si ho udělám a to už se nesnažím a beru antikoncepci ![]()
Já teda nevidím nic. Prostě vydrž a testuj znovu. A nekupuj mamatest.
@BarušKAhap Mohu se zeptat, proč testuješ, když se nesnažíš a bereš HA? Ještě testy, které ti nevyhovují? Nemyslím to vubec zle ![]()
Jinak já tam něco po rozkliknutí slabě vidím ![]()
13dpo a falešne pozitivni test dělán ráno a odpoledne krev hodnota 3. Tak snad to u tebe tak nebude
@Betty141 Protože antikoncepce občas způsobí to, že nepřijde ms, nebo jen velmi slabě a já pak panikařím, není to každý měsíc, ale jednou za čas, prostě trestnou musím
pro klid duše..a právě tenhle slavný mamatest mě několikrát vyděsil ![]()
Holky a co test sluníčko stalo se vám že udělal falesnaky? Mám to dostat zítra 🫤 🫤 🫤 🫤
Ahoj, vidíte tam něco? Už mi asi hrabe. Jsem 10 dpo (poslední, spodní test), foceno v limitu. Snažila jsem se to trochu upravit, abych přiblížila, jak vypadá naživo. Rozhodně to není pozitivní nebo aspoň se to tak nedá považovat a vím, že to může s ms odejít, spíš jestli mi hrabe nebo ne (rozhodně jo
). Díky všem a hezkou sobotu.