Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dnes odpoledne jsem si dělala 2 testy, mamatest a Pepino. Vidím na obou něco. Aspoň si to tedy myslím. Jinak jak dlouho mám po ovulaci nebo jak dlouho do menstruace nevím. Naposled jsem špinila 4.2 a před tím jsem měla menstruací v listopadu.
Mám cykly dlouhé a nepravidelné.
Vidíte taky něco? Nebo by z toho mohlo něco být?
U mamatestu vim že dělají falešné duchy ale že by i Pepino. Jinak nemám vůbec chuť k jídlu a navaluje se mi z cigaret.
Na obou něco vidím, zatím bych se ale neradovala. Jednou mi takto hodně slabou čárku pepino taky hodil. Zkus zopakovat třeba za 2 dny z ranní moči.
@miamia142 fotka malinko zkresluje, nevím to lépe vyfotit.
Mne právě vždy udělal falešné duchy jen mamatest, na ostatních značkách nikdy nic nebylo pokud se nejednalo o těhu.
Teď jsem měla jen doma tyhle a první jsem dělala Pepino. Ale oba dělané odpoledne. Zkusím jeden zítra ráno a pak až v neděli.
@miamia142 zase když to hodím do negativů jsou vidět hezky, ale neupinam se na to.
@JancaS84 z ranní moči udělám, nevím co mne to napadlo udělat odpoledne v půl 3.
No jako když si to zaostřím a hodně přiblížím, tak něco tam je, ale tohle bych pořád považovala za negativní.
Na ranním testu by mohlo být něco více a udělala bych ho až za 2 dny. Hned ráno tam moc velký rozdil nebude.
@Markéta188 udělám až v sobotu nebo v neděli. Jak píšeš, zítra ráno to moc cenu nebude mít. Když tam něco bude tak třeba v sobotu by to mohlo být silnější. Ale třeba Pepino mi nikdy neudělal ani ducha, buď tam čárka byla nebo sněhobílo.