Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, potrebuju malemu koupit novy dudlik. Od malicka ma Avent, baleni dvou dudliku nas stoji cca 180Kč. Jenze on ma zubu plnou pusu a posledne mi dudliky behem tydne rozkousal. Potrebovala bych poradit, jaky je dudlik tvarem podobny aventu, ale levnejsi?? Zkoseny nechce, nevi, co s nim… Potrebujeme kulaty splacnuty
![]()
Mam rozhodně není stejný, má na konci velkou bambulku a malá (Aventová) si tu větší velikost nikdy nevzala. Ta menší je stejná jako Avent, to jsme je střídaly bez povšimnutí. Záleží jaký je závislák, co to využít k odnaučení? Nechat mu ten rozkousaný? Moje se v tomto věku taky oddudlíkovala (měla teda šílený zánět průdušek a nemohla s ním dýchat).
@Sibyla0 Tak my jsme taky od MAMu používali pouze ty malé, ty jsou hodně podobné, tedy ty klasické, ty ortodontické jsou zas víc placaté…
@LLLL mozna obycejny DM dudlik??? ten stoji kolem 35,– tusim
@LLLL myslím, že v roce a půl by si mu už dudlík dávat nemusela. u nás to jede od 15 měsíců tak, že když si ho rozkousne tak letí do koše a nový nedostane takže až je ohlodá všechny bude bez dudla, ale u nás frčí už jen při usínání.
jinak my měli jen avent, mam a suavinex ale cenově jsou všechny na stejno. nic jiného nepřijal
A má dudlíka jen na spaní nebo si s ním hraje a tím ho rozkouše? Naše malá má taky zuby, ale dudlíka má jen na spaní, takže se mi nestalo, že by ho rozkousala.
Máme holčičku 2 roky a měsíc a ještě má taky dudel. Máme miminko, takže dudel zatím brát nebudu, jsem ráda, že se vyspím. Má ho někdy v puce skoro celý den, jsem z toho na mrtvici. Asi 4 taky rozkousala, teď si na to dává pozor ![]()
Dudlik ma akorat na spani. Usina s nim, kdyz usne, chvili duda a pak ho vyhodi. Nechavat mu rozkousany mi neprijde vhodne, kdyz ta savicka visi na kousku, aby to ukousnul a snedl, nebo mu to zaskocilo… Nejak si to nedovedu predstavit. Rozhodne ted nejsem v situaci, kdy bych si chtela kazit nocni spanek oddudlikovanim, uz tak ma zrovna blbe obdobi
![]()
MAM mě napadl, ale praveze cenove to neni o nic lepsi. Chystam se do DM, tak zkusime ten jejich, za tu cenu
At si to nase princatko nemysli, ze bude mit kazdy tyden novy dudel za 90 korun
![]()