Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, chceme koupit holkam pod stromecek domecek pro barbinky. Kdo mate doma, jaky mate typ, znacku, provedeni? Vyrabet ho opravdu nebudeme, chceme koupit
Holky dostaly od exmanžela takový plastový skládací a vyhrají s s tím celkem dost. Navíc to nezabere moc místa.
@LenkaN26 dekuji, kdyz my bychom radi neco vetsiho a odolnejsiho
@LenkaN26 kazdopadne ten vas je zase super, ze se muze po hrani slozit a sklidit
Ahoj, já jako malá měla baráček z vysoké skříňky. Máminka mi tam nalepila koberec i lino a doplňky (nábytek) dokoupila. Sedačku ušila z polštáře. Měla jsem tam i obrazy a záclony a na vršku sezení a slunečník. Všechny holky mi ho záviděly. Byl bytelný a originál kus nábytku ![]()
Ahoj,
urcite bych sla do nejakeho od KidKraft. Mame id tehle znacky doma nekolik veci a preziji opravdu uplne vsechno. Vse maji ze dreva, kvalitni. Domecku pro Barbie maji vic, mrkni. My mame tenhle
je vetsi nez nase 4leta dcera ![]()
Zrovna dneska se v tom taky šťourám a něco bych ráda pro naši cácorku k Vánocům. Cena je celkem pálka, ale hlavní je, aby to vydrželo. Líbí se mi něco ve stylu, jak tu píše @Chaarlynecka, ten je super! Koukala jsem na něj, je to nejspíš tento:
http://domecky-pro-panenky.heureka.cz/…ky-savannah/
chci se zeptat, fakt to NĚCO vydrží? Jak dlouho ho máte? Oni píšou, že je to ze dřeva, ale některé recenze uvádějí, že sem tam je něco z plastu a působí to papundeklově.
@Pinkie
My ho mame uz dva roky. Hraje si s nim uz i 16mesicni syn a domecek je stale neposkozeny. Knstrukce domku je ze dreva, podlahy a zadni steny jsou bych rekla z drevotrisky nebo z hodne slisovaneho kartonu. Kazdopadne je to dost pevny. Z plastu jsou akorat schody. Pokud po nem deti nebudou splhat jako na zebriku, rekla bych ze je nerozbitny.
Od KidKraft mame jeste drevenou kuchynku (na fotce vedle baracku) ta je celodrevena a pocitam s tim, ze si s ni bude hrat jeste nase mesicni dcerka ![]()
Nejdele od nich mame stolek s zidlickama. Na zidlickach sedaca i manzel kdyz vecer cte dceri pohadky a vse drzi ![]()
Nemuzu si zatim na nic stezovat. Vydrzi to opravdu hodne.
@Chaarlynecka @Pinkie ty domecky vypadaji uzasne, i kdyz ta cena uz moc ne
Ale tak zase snad opravdu neci vydrzi. Asi vazne pokoukame po tehle znacce.
Na vyrobu jsem a) strevo a za b) na to nemam cas
@Chaarlynecka píše:
@FlooaAhoj,
urcite bych sla do nejakeho od KidKraft. Mame id tehle znacky doma nekolik veci a preziji opravdu uplne vsechno. Vse maji ze dreva, kvalitni. Domecku pro Barbie maji vic, mrkni. My mame tenhleje vetsi nez nase 4leta dcera
Ten je úžasný a všeobecně od Kidkraftu jsou všechny krásné a určitě kvalitní. Já jsem si bohužel vyhlídla jejich za skoro 8 tisíc a nechtělo se mi to dávat. Nakonec jsme ho vyrobili podle předlohy právě toho od Kidkraftu.
Je teda fakt, že zabere dost místa, není ke zdi, je přístupný ze všech stran. ![]()
@kubee krasny, jste sikovni, klobouk dolu
My bychom ale kvuli mistu nemohli mit oboustranny.
Cena je sice vyssi…ale nedavno jsem manzelovi rikala, jak jsem rada ze jsme zainvestovali do kvality. Za dva roky pujde nejstarsi do skoly, stolek s zidlemi, kuchynku i domecek prestehujeme k nejmladsi. Vydrzi to vsechny nase 3 deti uplne v pohode. ![]()
Já jsem koupila z ikey plice Expedient a chci postupně zařizovat ty okýnka jako pokoje.